Mesajul transmis de Cristina Cioran, după despărțirea de Alex Dobrescu: „Fiecare merge mai departe”

Cristina Cioran a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare, după ce fostul ei iubit, Alex Dobrescu, s-a afișat alături de altă femeie.

Mesajul transmis de Cristina Cioran, după despărțirea de Alex Dobrescu: „Fiecare merge mai departe”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să pună capăt relației lor de iubire, la scurt timp după ce vedeta acceptase cererea în căsătorie. Ulterior, fostul partener al actriței s-a afișat pe rețelele de socializare alături de o altă femeie, într-o fotografie realizată în lift, în timp ce se sărutau. Cristina Cioran a transmis apoi că fiecare are dreptul la fericire și nu a comentat mai mult imaginea apărută pe internet.

După ce tatăl fetiței sale a postat fotografia pe contul său de Instagram, Cristina Cioran a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare. Actrița a dorit să lămurească întreaga situație și să pună capăt presupunerilor legate de despărțirea dintre ea și Alex Dobrescu.

Cristina Cioran, mesaj după despărțirea de Alex Dobrescu

Astfel, Cristina le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje frumoase și încurajatoare, însă a spus că nu își dorește să se discute prea mult pe acest subiect. De asemenea, actrița a precizat că în aceste momente se concentrează cel mai mult pe creșterea fetiței sale, Ema.

„Dragi prieteni și colegi din presă, unii prieteni, alții mai puțin, vă mulțumesc tuturor pentru interesul acordat. Mulțumesc mult pentru mesaje, apreciez fiecare mesaj al vostru și le citesc. Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine, în momentul ăsta, foarte importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine (n.r. fetița ei), a trecut peste otită. O să ne mai vedem, o să ne mai auzim, dar vă mulțumesc!„, a declarat Cristina Cioran pe InstaStory.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu anunțau în urmă cu câteva săptămâni că au pus capăt relației lor, la scurt timp după ce vedeta a fost cerută în căsătorie. După ce acesta a postat imaginea în care se sărută cu altă femeie, actrița a transmis un mesaj scurt pe Instagram în care susține că fiecare are dreptul să fie fericit așa cum își dorește.

Fiecare om are dreptul la fericire… Lăsați oamenii să fie fericiți„, a scris actrița pe InstaStory-ul personal.

Citește și:
Imagine inedită cu Monica Anghel. Cum și-a surprins artista fanii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people