Mesajul neașteptat transmis de Antonia pe rețelele de socializare: „În trecut mulți au râs de mine”

Antonia a vorbit deschis despre criticile primite de-a lungul timpului.

Mesajul neașteptat transmis de Antonia pe rețelele de socializare: "În trecut mulți au râs de mine"

Antonia se numără printre artistele apreciate din industria muzicală din România. Cântăreața își impresionează de fiecare dată fanii, fie că e vorba de aparițiile inedite pe rețelele de socializare sau de colaborările fresh pe care le are cu diverși artiști. 

Într-o serie de Instastories, Antonia a făcut mărturisiri despre criticile pe care le primește în urma faptului că vorbește deseori în limba engleză. Artista a crescut și locuit o bună perioadă în America, acolo unde a activat în modelling, iar în România a venit atunci când avea 18 ani. 

„Câteodată sunt tristă sau mă simt frustrată pentru că am multe lucruri de spus. Dacă pot să mă exprim așa cum mă simt mai confortabil, adică în engleză, pot să vorbesc ore-n șir. Dacă merg aici la emisiuni, podcasturi sau interviuri și vorbesc în română, tind să mă închid, nu am nimic de spus, devin timidă, am anxietate, pur și simplu îngheț și nu mai am mare lucru de spus. Mă frustrează pentru că mi-aș dori să fiu exact așa cum sunt eu. Mare parte din asta vine din traume”, a spus Antonia, citată de profm.ro

Antonia a vorbit și despre jignirile și comentariile răutăcioase primite de-a lungul timpului și despre cum anume le-a făcut față. 

„Știu că sună dramatic, dar nu știu cum să explic altfel, pentru că în trecut mulți au râs de mine pentru că nu știam să vorbesc bine românește. Îmi spuneau: „Ești proastă, ești doar frumoasă, dar nu ai nimic în cap, nici nu știi să vorbești corect.” Toate astea m-au făcut extrem de nesigură, îmi e teamă că o să fac greșeli. De multe ori mă gândesc că, cine vrea să înțeleagă, o va face, cine vrea să mă urască, o să o facă. Asta m-a determinat să nu mai vreau să mai apar în public. Am vrut doar să vă spun lucrurile astea la care mă gândesc destul de mult.”

Citește și:
Andreea Bălan, declarații surprinzătoare despre viața ei amoroasă: „Statusul meu sentimental e extraordinar'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people