Mesajul Gabrielei Prisăcariu după ce a fost criticată pe rețelele de socializare: „Nu ne mai salvează nimeni și nimic!”

Gabriela Prisăcariu le-a dat o replică dură celor care au criticat-o pentru că a ieșit într-un club cu prietenele ei, fără Dani Oțil.

Mesajul Gabrielei Prisăcariu după ce a fost criticată pe rețelele de socializare: „Nu ne mai salvează nimeni și nimic!”

Gabriela Prisăcariu se bucură din plin de viața de familie, iar imaginile pe care le postează împreună cu fiul ei, Luca Tiago, șiDani Oțilsunt adorabile.Vedetaîmpărtășește cu fanii de pe rețelele de socializare momente memorabile și le dezvăluie detalii cu privire la experiența ei în rolul de mamă. Cu toate acestea, soția lui Dani Oțil s-a confruntat și cu critici.

Gabriela Prisăcariu, replică dură pentru criticii de pe Internet

Gabriela Prisăcariua fost acuzată că și-a lăsat copilul în grija soțului ei, în timp ce se distra într-un club din București. În urma acestor critici, modelul a reacționat. Soția prezentatorului TV a spus că i se pare normal ca din când în când să se distreze cu prietenele ei fără să fie criticată, iar o mamă nu ar trebui să stea numai în casă.

„Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce „micuțul prezentator” – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat „bonă” și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

sursa foto: Instagram

Vedeta a fost critică pentru o ieșire în oraș cu fetele

Vizibil deranjată de criticile care i se aduc, Gabriela Prisăcariu a spus că nu este nimic greșit în a-și lăsa copilul în grija tatălui său, fie că muncește, fie că se distrează. Ba mai mult, aceasta a susținut pe pagina sa de Instagram că nu a auzit și varianta în care se spune că Dani Oțil este la curse, în timp ce ea rămânea acasă cu fiul lor. Astfel, modelul le-a răspuns celor care îi critică deciziile.

„În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie „Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă.” De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc”, a adăugat ea.

Citește și:
Hailey Baldwin, apel disperat către oamenii care o critică pe rețelele de socializare: „Vă implor. Fiți nefericiți în altă parte'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people