Mesajul emoționant pe care Barack Obama i l-a transmis lui Michelle, cu ocazia împlinirii a 58 de ani

Michelle Obama a împlinit ieri 58 de ani.

Mesajul emoționant pe care Barack Obama i l-a transmis lui Michelle, cu ocazia împlinirii a 58 de ani

Ieri, Michelle Obama a împlinit 58 de ani. Cu această ocazie, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii i-a transmis un mesaj emoționant, în care mărturisea că Michelle nu este doar soția sa, ci și cea mai bună prietenă a lui.

„La mulți ani, Michelle. Iubirea mea, partenera mea, prietena mea cea mai bună…”, a scris Barack în descrierea unei imagini în care îi putem vedea pe cei doi bucurându-se de un apus de soare în Hawaii.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Barack Obama (@barackobama)

Nu este pentru prima oară când Michelle și Barack Obama își transmit astfel de mesaje. Pe 3 octombrie 2020, cu ocazia împlinirii a 28 de ani de la căsnicie, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a scris următorul mesaj pe rețelele sociale:

În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, am vrut să iau o pauză și să îi urez aniversare fericită iubirii vieții mele. Fiecare zi petrecută alături de @MichelleObama mă face să devin un soț mai bun, un tată mai bun, și un om mai bun”.

Iar răspunsul lui Michelle nu a întârziat să apară: „28 de ani alături de el. 💕 Îl iubesc pe @BarackObama pentru zâmbetul lui, pentru caracterul lui și pentru compasiunea sa. Sunt atât de recunoscătoare că îl am ca partener. Te iubesc, Barack”.

Anul trecut, în cadrul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”, Michelle Obama a vorbit despre perioada pandemiei, în care ea și Barack Obama au fost încontinuu împreună. „E bine, și cred că este și mai bine pentru că presiunea care era acolo s-a dus și ea. Copiii noștri sunt ființe independente, nu trebuie să ne mai facem griji dacă mănâncă sau de ora de venit acasă, acum sunt adulți și au viețile lor. (…) A fost minunat. Prietenia care e fundația acestei relații e încă acolo”, a declarat Michelle.

Citește și:
Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin: vedeta a dezvăluit secretele unei relații mature

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people