Mesajul dur transmis de Lora după plecarea de la „Vorbește Lumea”: „5 luni au fost suficiente”

Lora a confirmat că pleacă de la emisiunea Vorbește Lumea difuzată de PRO TV și le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare și de ce a luat această decizie.

Mesajul dur transmis de Lora după plecarea de la "Vorbește Lumea": "5 luni au fost suficiente"

Lora a confirmat că pleacă din emisiunea „Vorbește Lumea.” După ce Adela Popescu a anunțat la începutul lunii ianuarie că este însărcinată pentru a treia oară și a decis să se retragă pentru a avea grijă de ea și de copil, artista i-a sărit în ajutor lui Cove și a revenit în echipa PRO TV.

În ajutorul lui Cove, în platoul Vorbește Lumea, îi vom vedea de acum înainte pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană.

Fanii Lorei au asaltat-o cu întrebări pe rețelele de socializare cu privire la plecarea ei de la Pro TV. „Și totuși… care a fost adevăratul motiv pentru care ai renunțat la Pro?”, a întrebat-o un fan pe Instagram.

„Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni – vineri. Abia am reușit să fac față prima dată”, i-a răspuns Lora. „Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu pentru că am un business de crescut. Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar ăsta e principalul motiv și consider că este întemeiat.”

Lora s-a alăturat echipei pentru prima dată în postura de prezentatoare a unui matinal la finalul lui 2018, atunci când Adela Popescu era însărcinată cu al doilea copil, iar revenirea ei în echipa emisiunii de la PRO TV a fost întâmpinată cu mult entuziasm de către fanii show-ului.

Anunțul că Lora pleacă din emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV a fost confirmat de către artistă săptămâna trecută, după ce timp de cinci luni, ea și prezentatorul Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove, au format o echipă. Lora se desparte de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale. „Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea „Vorbește Lumea” merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

Citește și:
Loredana a împlinit 51 de ani și a sărbătorit cu o petrecere de pomină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people