Meryl Streep este fabuloasă în cel mai recent rol, iar aceste imagini sunt dovada

Meryl Streep ne demonstrează încă o dată că nu ezită niciun moment atunci când este vorba despre a-și transforma look-ul, mai ales când discutăm despre un proiect cinematografic.

Meryl Streep este fabuloasă în cel mai recent rol, iar aceste imagini sunt dovada

Meryl Streep se dedică în totalitate proiectelor cinematografice în care joacă, drept dovadă transformarea prin care a trecut pentru rolul din comedia muzicală The Prom, care va avea premiera pe Netflix pe 11 decembrie.

Având la bază show-ul cu același nume care se joacă pe Broadway, filmul spune povestea mai multor vedete care au nevoie de promovare după o perioadă în care norocul nu le-a prea surâs. Așa că, ele decid să se implice într-un proiect menit a le readuce în atenția presei și a publicului. Așa o cunosc pe Emma Nolan, o tânără din Indiana rurală, căreia nu i se permite să participe la balul de absolvire a liceului alături de iubita ei.

Dee Dee Allen (Meryl Streep, de trei ori câștigătoare a premiului Oscar) și Barry Glickman (James Corden, câștigătorul premiului Tony) sunt actori cunoscuți în New York City, însă se confruntă cu o situație de criză: noul lor spectacol scump de pe Broadway este un fiasco total care brusc le amenință cariera. Între timp, într-un mic oraș din Indiana, eleva de liceu Emma Nolan (debutanta Jo Ellen Pellman) este cuprinsă de un sentiment foarte ciudat: în ciuda sprijinului oferit de directorul liceului (Keegan-Michael Key), șeful PTA (Kerry Washington) i-a interzis să participe la bal cu prietena ei Alyssa (Ariana DeBose). Când Dee Dee și Barry decid că situația Emmei este momentul perfect pentru a-și salva imaginile publice, pornesc la drum cu Angie (Nicole Kidman, câștigătoarea Premiului Oscar) și Trent (Andrew Rannells), o altă pereche de actori cinici care caută să-și propulseze carierele. Când activismul lor de celebrități egocentrice eșuează în mod neașteptat, viața celor patru se întoarce cu susul în jos în timp ce se își adună puterile pentru a-i oferi Emmei o noapte în care să poată sărbători cine este cu adevărat.

În imagine se poate observa cum Meryl Streep are părul scurt, este roșcată și poartă pe buze un ruj roșu aprins care se potrivește perfect cu ținuta ei în aceeași culoare.

Filmul este regizat și produs de celebrul Ryan Murphy, care ne-a adus de-a lungul timpului pe ecrane seriale precum Glee, American Horror Story, Hollywood și The Politician.

Ryan Murphy nu este străin de filme de lungmetraj, el a mai regizat peliculele Running with Scissors în 2006 și Eat Pray Love în 2010.

Citește și:
Nicole Poturalski, presupusa iubită a lui Brad Pitt, este căsătorită

Foto: Profimedia, Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people