Melania Trump revine în atenția lumii cu o declarație controversată

Melania Trump a făcut o serie de declarații surprinzătoare, în care susține că „politica i-a împiedicat misiunea de a ajuta copiii”. Fosta primă doamnă a SUA a ajuns, din nou, în centrul atenției.

Melania Trump revine în atenția lumii cu o declarație controversată

Melania Trump a ajuns, din nou, în atenția tuturor, după ce a declarat că politica din SUA nu a lăsat-o să ajute copiii așa cum ar fi vrut. Fosta primă doamnă a Americii a lansat o declarație despre eforturile sale caritabile și despre respingerea unor fonduri de către o școală.

Melania Trump acuză politica pentru piedicile din organizația caritabilă

Potrivit datelor New York Times, este vorba despre Holberton School, o companie de educație cu peste 30 de școli din întreaga lume, care se concentrează pe formarea în informatică. Melania Trump a căutat să creeze mai multe burse prin Promovarea viitorului, pe care ea le numește „Fii cea mai bună inițiativă”, dar eforturile ei au fost în cele din urmă respinse.

„Mi-a fost clar că consiliul de administrație al școlii a organizat o decizie motivată politic. Evident, am fost dezamăgită, dar nu surprinsă. Nu este prima dată când politica a împiedicat misiunea mea de a sprijini copiii.”, a spus Melania Trump.

„Au anulat speranțele copiilor”

Ea a continuat spunând că, în 2018, „un potențial partener corporativ a refuzat oportunitatea de a promova obiectivele noastre filantropice comune în jurul vizitei mele în Africa”. Pe de altă parte, soțul acesteia, Donald Trump, a susținut că de vină pentru această situație este mass-media. Fostul președinte SUA a declarat că totul este nedrept și că inițiativele sale caritabile au fost oprite.

„Mass-media a creat o narațiune prin care încerc să acționez într-o manieră ilegală sau lipsită de etică. Acest portret este pur și simplu neadevărat și îi afectează negativ pe copiii pe care sper să îi susțin. Cei care atacă inițiativele mele și creează aparența de improprietate sunt literalmente ucigași de vise. Au anulat speranțele și visele copiilor încercând să mă anuleze.”, a spus Donald Trump.

Julien Barbier, directorul executiv al Școlii Holberton, a declarat pentru New Tork Times că a fost abordat referitor la o bursă, însă nu s-a ajuns niciodată la un acord în acest sens.

„Am fost abordați de echipa ei cu privire la o bursă, dar nu am ajuns niciodată la un acord cu privire la logistica bursei”., a spus Barbier.

Citește și:
Kate Middleton, apariție inedită în cadrul unei emisiuni pentru copii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people