Melania Trump, prima apariție în New York de când nu mai e soție de președinte

Melania Trump a fost fotografiată la Trump Tower din Manhattan.

Melania Trump, prima apariție în New York de când nu mai e soție de președinte

Fosta primă doamnă Melania Trump a fost fotografiată sosind zilele trecute la Trump Tower, în Manhattan. Aceasta este una dintre puținele ieșiri publice ale sale, de la reinstalarea în Palm Beach, la Mar-a-Lago, unde ea și Trump dețin o proprietate imensă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump Fan (@alwaysmelania)


Se pare că fostul model în vârstă de 51 de ani își va împărți timpul vara asta între reședința familiei din Manhattan și casa de vacanță din Bedminster, New Jersey.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump Fan (@alwaysmelania)

Fostul președinte, în vârstă de 75 de ani, rămâne în prezent la Bedminster, unde a ținut miercuri o conferință de presă pentru a anunța procese împotriva mai multor companii de tehnologie.

„În timp ce Palm Beach este reședința lor principală, familia Trump migrează între New York și New Jersey în sezonul estival”, a explicat pentru PEOPLE o sursă politică apropiată de Trump. „Melania și propria ei familie fac multe lucruri împreună, nu neapărat cu Donald.”

Sursa adaugă că Melania încearcă să rămână în același oraș ca soțul ei, dar are și propriul program, călătorind ocazional singură în SUA și pe alte continente.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Donald este OK cu asta, atâta timp cât ea este mulțumită, îl lasă în pace, și își face aparița atunci când este nevoie,” susține sursa. „Melania este cea mai fericită când este alături de membrii familiei ei, inclusiv de fiul ei. Nu este fraieră, pur și simplu știe cum să-și organizeze viața, astfel încât să fie cât mai satisfăcătoare pentru ea”.

În timp de Ivana, fosta soție a lui Trump, muncea la fel de mult ca și el, Melania preferă să trăiască liniștită alături de familia ei și să le ofere părinților și surorii sale șansa de a se bucura de tot ce e mai bun, mai notează sursa.

O altă sursă din anturajul fostului președinte a subliniat pentru People lipsa totală de interes a Melaniei pentru atenția presei. „Nu i-a plăcut niciodată să fie sub ochii presei și urăște asta și mai mult acum. Va face tot ce poate pentru a nu fi fotografiată sau intervievată. Ea rămâne discretă, bucurându-se de viața ei cu familia.”

Citește și:

Cum și-a sărbătorit Melania Trump ziua de naștere. Fosta Primă Doamnă a împlinit 51 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video