Melania Trump a refuzat să pozeze alături de soțul ei la aterizarea în Florida, iar momentul a devenit viral

Melania Trump a refuzat din nou să pozeze alături de soțul ei, născând dezbateri și controverse în social media despre presupusa ostilitate dintre cei doi.

Melania Trump a refuzat să pozeze alături de soțul ei la aterizarea în Florida, iar momentul a devenit viral

Melania Trump a refuzat din nou să pozeze alături de soțul ei, Donald Trump. Momentul surprins de camerele de filmat s-a viralizat pe rețelele sociale, unde comentatorii de-abia așteptau încă o ipostază jenantă din partea fostului cuplu prezidențial al Statelor Unite. Sunt cunoscute multe alte episoade similare, în care Melania a încercat cu orice preț să evite ca soțul său să o ia de mână.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax)

De data aceasta, Melania Trump a refuzat să rămână alături de soțul ei în fața fotografilor care au așteptat cuplul la aterizarea în Florida, statul care va deveni reședința celor doi după mutarea de la Casa Albă. Melania Trump, care a părăsit pentru ultima dată Casa Albă în calitate de Primă Doamnă a SUA purtând o elegantă rochie Dolce & Gabbana și un taior Chanel, pantofi Louboutin și o poșetă Hermes, s-a schimbat pe drum, adoptând o ținută mult mai potrivită pentru noua sa casă – alegând un somptuos caftan Gucci în nuanțe solare.

Răspunsul publicului pe rețelele de socializare la momentul în care Melania Trump a refuzat, iar, să pozeze alături de Donald Trump nu s-a lăsat așteptat. Oamenii speculează deja de multă vreme, în urma unor episoade similare, că aceasta nu mai are nici un fel de sentimente afectuoase față de soțul său.

„Melania a spus: contractul meu să mă prefac a încetat acum 7 minute.”, s-a amuzat un fan. „Cine ar fi știut că Melania este o comediană atât de înzestrată?”, a râs un altul. „Melania e gata. Deja a renunțat să se mai prefacă”, a mai remarcat altcineva pe Twitter. „Melania este, în cele din urmă, liberă”, a spus un alt comentator după ce Melania Trump a refuzat să se alăture lui Trump în fața fotografilor.

Dar nu toată lumea a interpretat la fel momentul amuzant. Josh Marshall, fondatorul Talking Points Memo, a remarcat că oamenii insistă să o vadă pe fosta Primă Doamnă într-o lumină mai blândă decât pe soțul ei. „Ador faptul că mulți văd în momentele în care Melania îl ignoră pe Trump un semn bun, ca și cum ea ar ști că Trump este rău și că ea ar fi un fel de captivă, poate chiar o membră a rezistenței sub acoperire. Când, de fapt, ea este la fel de rea ca Trump, dar pur și simplu nu-l place”, a scris acesta după incident.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cert este că, din postura de Primă Doamnă, Melania Trump a refuzat, de asemenea, să o invite pe Dr. Jill Biden, actuala Primă Doamnă, pentru turul Casei Albe, o tradiție care a fost instaurată de Bess Truman și Mamie Eisenhower în 1953 și care nu a mai fost încălcată de atunci.

Citește și:
Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, a fost starul neașteptat al ceremoniei de învestire a lui Joe Biden

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video