Melania Trump a purtat Gucci la întoarcerea acasă

Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a purtat Gucci la aterizarea în Palm Beach, trecând de la negru sobru la Casa Albă la nuanțe solare.

Melania Trump a purtat Gucci la întoarcerea acasă

Melania Trump a purtat o rochie-caftan Gucci, care se vinde cu 3.700 de dolari, la aterizarea în Florida, acolo unde va avea reședința de acum înainte, alături de soțul ei, Donald Trump. Ținuta boho, cu imprimeu hexagonal în portocaliu și bleumarin, reflectă foarte bine întoarcerea la statutul exclusiv de soție de multimilionar.

Dacă, în timpul mandatului lui Trump, Melania Trump a purtat deseori ținute monocrome și mult mai sobre, ca croială și nuanță, decât ce obișnuia să îmbrace înainte, se pare că fosta Primă Doamnă va reveni la obiceiurile ei și este de așteptat să fie urmărită cu același interes ca și în ultimii ani, fie numai și pentru că oamenii sunt curioși în legătură cu ea și cu relația sa cu fostul președinte.

Zborul cu Air Force One din Washington DC până în Florida alături de soțul ei, Donald Trump, a fost ultimul în calitate de primă doamnă și președinte.

După patru ani la Casa Albă, soții Trump au revenit astfel la reședința lor din Palm Beach. Conform NBC, cei doi au ieșit din avionul prezidențial la 11:08 a.m., cu aproximativ o oră înainte de începerea învestirii lui Joe Biden, eveniment la care au ales să nu participe.

În total contrast cu ținuta de la aterizarea acasă, la plecarea din Casa Albă, la 8:20 dimineața, Melania Trump a purtat negru solemn: o rochie Dolce & Gabbana și un sacou Chanel, cu pantofi Christian Louboutin și geantă Hermès Birkin. Aceasta a fost rugată de soțul ei (care nu a vorbit cu reporterii prezenți pe peluza de la Casa Albă) să spună câteva cuvinte la îmbarcarea în Air Force One, iar Melania Trump s-a adresat mulțimii recitând aceleași fraze pe care le-a mai folosit, mulțumindu-le pentru serviciile aduse Statelor Unite și binecuvântându-i pe participanți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ètiquette (@lady__etiquette)

Citește și:
Ceremonia de învestire din SUA: ținutele despre care vorbește toată lumea

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video