Meghan Markle vorbește despre venirea pe lume a primului său copil

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la un nou eveniment la Palatul Buckingham, iar Ducesa de Sussex a vorbit cu entuziasm despre venirea pe lume a primului său copil.

Meghan Markle vorbește despre venirea pe lume a primului său copil

După o vizită oficială de trei zile în Maroc, Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors acasă pentru a aștepta venirea pe lume a primului lor copil.

Aceștia au participat la recepția organizată în onoarea aniversării a 50 de ani de la primirea titlului de Prinț de Wales de către Prințul Charles, evenimentul având loc la Palatul Buckingham, alături de ei fiind și Kate Middleton, Prințul William și, desigur, Regina.

În cadrul evenimentului, Meghan a vorbit cu un invitat, pe care l-a cunoscut cu mai mult timp înainte și a glumit pe seama faptului că ra acum arată puțin diferit. „Puțin diferită față de ultima dată când ne-am întâlnit”. Aceasta i-a spus invitatului că va naște curând, „Suntem aproape acolo!”, iar momentul a fost înregistrat și de camerele de filmat.

Potrivit mai multor surse și indiciilor oferite de Ducesa de Sussex, aceasta ar urma să nască în aprilie. Cu siguranță toată lumea așteaptă cu nerăbdare acest moment!

Citește și:
Prințul Harry glumește pe seama sarcinii lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people