Meghan Markle și Prințul Harry nu vor fi prezenți la o parte din nunta Prințesei Eugenie

Meghan Markle și Prințul Harry sunt doi dintre cei 850 de invitați care vor fi prezenți la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank vinerea aceasta, la Castelul Windsor.

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor fi prezenți la o parte din nunta Prințesei Eugenie

Ducele și Ducesa de Sussex se vor alătura celorlalte regalități și celebrități (precum Elton John) pentru ceremonia din 12 octombrie, dar vor lipsi de la petrecerea de a doua zi pentru a se putea pregăti de zborul spre Australia.

Spre deosebire de majoritatea nunților regale, Eugenie și Jack au ales ca unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor să fie și mai special, astfel că au ales să continue petrecerea și în cea de a doua zi. După ce vor lua parte la prânzul organizat de Regină, la ceremonie și la recepția de vineri, familia și prietenii celor doi sunt invitați să petreacă și sâmbătă, în cadrul unei petreceri mai puțin formale.

Cuplul regal va găzdui o petrecere cu tematică de festival, potrivit The Times. „Vor fi mașinuțe, multe standuri cu mâncare, cocktailuri și bloody Mary pentru cei mahmuri, o adevărată atmosferă de festival”, le-a spus o sursă celor de la The Times.

Din păcate, Meghan și Harry vor pierde distracția de la cea de-a doua petrecere organizată de miri, din cauza timpului limitat pe care îl au la dispoziție. Ducele și Ducesa de Sussex încep turul regal pe 15 octombrie, în cadrul căruia vor vizita Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji, întreaga călătorie desfășurându-se timp de 16 zile. Meghan și Harry sunt nevoiți să plece sâmbătă, pregătindu-se pentru un zbor de 22 de ore.

Deși fanii familiei regale nu vor putea urmări prânzul găzduit de Regină, recepția de seară sau festivalul de a doua zi, ceremonia va fi difuzată atât la televizor, cât și online, începând cu ora 16:25.

Citește și:
Ce cadou de nuntă ar putea primi Prințesa Eugenie de la Regina Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people