Meghan Markle și-a reluat podcastul Archetypes, după o perioadă de pauză, făcând noi declarații controversate

Meghan Markle a lansat episodul al patrulea din seria sa de podcast Archetypes în care abordează stereotipul „Dragon Lady”.

Meghan Markle și-a reluat podcastul Archetypes, după o perioadă de pauză, făcând noi declarații controversate

Podcastul Archetypes al lui Meghan Markle a fost reluat pe Spotify, după o pauză de patru săptămâni în urma morții Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex a lansat ultimul episod ieri dimineață, la scurt timp după ce s-a raportat că a angajat un verificator de fapte pentru relatări.

În noua versiune, ea explorează stereotipul „Dragon Lady” împreună cu jurnalista Lisa Ling și comedianta Margaret Cho. Ducesa a început prin a vorbi despre experiența ei de a crește în Los Angeles, care era „plin de cultură pe care o puteai vedea, simți, auzi și gusta zilnic” și a spus că a avut o „dragoste reală” de a cunoaște alte culturi.

Meghan Markle reia seria podcasturilor sale și abordează stereotipul „Dragon Lady”

Ea a vorbit despre faptul că a mers la un centru spa coreean cu mama ei în adolescență, adăugând: „Este o experiență foarte umilitoare pentru o fată care trece prin pubertate, pentru că intri într-o cameră cu femei de la nouă ani până la 90 de ani, care se plimbă dezbrăcate și așteaptă să fie exfoliate pe una dintre aceste mese aliniate la rând. Tot ce am vrut a fost un costum de baie. Odată ce am trecut peste acea jenă adolescentină, eu și mama mea, mergeam sus, ne așezam într-o cameră și mâncam un bol aburind din cei mai delicioși tăiței.

Meghan a spus că nu a fost conștientă de stigmatizările cu care se confruntă femeile de origine asiatică decât mulți ani mai târziu. În special, Ducesa a criticat filmele Austin Powers și Kill Bill pentru că prezintă „caricaturi ale femeilor de origine asiatică, care sunt deseori exagerat de sexualizate sau agresive”.

Jurnalista Lisa Ling i-a povestit lui Meghan cum, pe vremea când era prezentatoare la Channel One, a fost desemnată reporterul cel mai sexy în „Rolling Stone’s Hot List”: „Cineva de la locul meu de muncă a decupat acel articol, a desenat ochi oblici și a scris ‘da, corect’ și apoi l-a pus înapoi în cutia poștală”, a spus Ling.

Citește și
Cristina Ich a confirmat despărțirea de Alex Pițurcă, dezvăluind și motivele care au dus la separare

FOTO:Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people