Veste proastă pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Ce a fost dezvăluit chiar pe site-ul oficial al familiei regale britanice

Prințul Harry și Meghan Markle au fost retrogradați oficial pe site-ul familiei regale.

Veste proastă pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Ce a fost dezvăluit chiar pe site-ul oficial al familiei regale britanice

Prințul Harry și Meghan Markle au fost retrogradați oficial. În weekend, fotografiile Ducelui și Ducesei de Sussex au fost duse până în partea de jos a listei de pe site-ul oficial al Familiei Regale. În timp ce erau încă membri activi ai familiei, paginile dedicate cuplului erau listate chiar sub cele ale Prințului William și Kate Middleton, care între timp au fost promovați la rangul de Prinț și, respectiv, Prințesă de Wales.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost retrogradați de pe site-ul familiei regale

După ce s-au retras din funcție în ianuarie 2020, pozele cu ei au fost puse chiar sub Prințesa Anne. Dar acum, după ce Regele Charles al III-lea a urcat pe tron, secțiunile lor sunt așezate chiar deasupra Prințului Andrew, care a căzut în dizgrație. De la infamul lor „Megxit”, cei doi s-au întors rareori în Marea Britanie, asta până la moartea Reginei Elisabeta a II-a, la 8 septembrie. Retrogradarea lor este doar cel mai recent scandal cu care s-a confruntat cuplul în ultimele două săptămâni.

sursa: Royal.uk
sursa: Royal.uk

După ce s-a întors în Marea Britanie în urma decesului bunicii sale, Ducelui de Sussex i s-a interzis să poarte uniforma sa militară la ceremoniile care urmau să aibă loc, spre deosebire de restul familiei sale. Cu toate acestea, Regele Charles al III-lea a făcut o excepție pentru priveghiul Reginei.

Ducii de Sussex nu au stat lângă membrii familiei la ceremonie

În plus, Meghan și Harry au fost aparent jigniți la înmormântarea suveranului, când au fost forțați să stea în al doilea rând, în loc să stea în față cu restul membrilor familiei regale. Cuplul a petrecut 11 zile în Anglia după decesul Reginei, totuși, relația lor cu familia regală înstrăinată nu pare să se îmbunătățească.

„Cred că este foarte trist că în zilele în care Harry a fost aici, a existat o oportunitate, având în vedere că se aflau la doar câteva sute de metri unul de celălalt, pentru o întâlnire sau o cină sau un fel de adunare în care puteau încerca să rezolve lucrurile”, a declarat Katie Nicholl, autoarea cărții „The New Royals”, pentru Page Six.

Deși „Fab Four”, așa cum sunt cunoscuți Prințul William, Kate Middleton, Meghan Markle și Prințul Harry, au salutat împreună mulțimea îndurerată din fața castelului Windsor, Nicholl spune că nu a existat nicio reconciliere: „William poate fi foarte încăpățânat și poate păstra ranchiună. Harry este emoțional și încrâncenat și amândoi sunt foarte orgolioși și există o lipsă de înțelegere și resentimente din partea ambelor părți.

Citește și:
Meghan Markle, prima apariție oficială în Marea Britanie de la Jubileul de Platină. Ce ținută a purtat Ducesa de Sussex

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people