Meghan Markle ar fi solicitat o întâlnire față în față cu Regele Charles al III-lea: „O mișcare curajoasă”

Meghan Markle ar fi solicitat o discuție între patru ochi cu Regele Charles al III-lea, înainte de a se întoarce cu Prințul Harry în California.

Meghan Markle ar fi solicitat o întâlnire față în față cu Regele Charles al III-lea: "O mișcare curajoasă"

Meghan Markle i-ar fi făcut o cerere „foarte curajoasă” Regelui Charles al III-lea înainte de întoarcerea sa în California cu Prințul Harry, după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, susține un expert regal. Fosta actriță ar fi solicitat o întâlnire „între patru ochi” cu monarhul pentru a aplana conflictele înainte de plecarea lor.

Neil Sean, un corespondent de divertisment care a apărut la NBC News, MSNBC și Access Hollywood, a declarat că a auzit de la o „sursă foarte bună” că Meghan Markle ar fi trimis o scrisoare prin care ar fi solicitat o conversație privată cu Regele Charles al III-lea. Sean susține că soția Prințului Harry vrea să „limpezească apele”, în contextul în care se vehiculează că ea și Harry vor zbura înapoi în SUA cât mai curând posibil.

Meghan Markle ar fi solicitat o întrevedere cu Regele Charles al III-lea

Se crede că Ducii de Sussex ar fi rămas la Windsor și a doua zi după funeraliile de stat și înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Într-un video postat pe YouTube, Sean a numit solicitarea lui Meghan Markle drept o mișcare „foarte curajoasă”.

„Ea ar dori acum, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență față în față cu Regele Charles al III-lea. Este adevărat, Meghan, față în față cu regele Charles. Ați auzit bine. Este o mișcare foarte curajoasă din partea ei. Ar fi o oportunitate de a clarifica situația, de a face distincție între ceea ce este corect și ceea ce este greșit și de a explica o parte din raționamentul din spatele a ceea ce au făcut în ultimii doi ani. Acum, știi, trebuie să admiri încrederea în sine a lui Meghan, indiferent ce crezi”, a spus Sean într-un videoclip postat pe YouTube.

Cu toate acestea, Sean a susținut că rămâne neclar dacă scrisoarea va fi suficientă pentru ca Meghan Markle și Prințul Harry să se împace cu Familia Regală: „Sincer, nu avem nicio idee dacă acest lucru va merge mai departe”. Sean a precizat că se obișnuiește să se solicite prezența Regelui prin intermediul unei scrisori.

„Așa îi scrii Regelui prin intermediul echității sale și, bineînțeles, asta se transmite mai departe”, a declarat el pentru canalul său de YouTube.

Prințul de Wales și Prințul Harry au lăsat deoparte cearta lor pentru a face pace în amintirea Reginei Elisabeta a II-a și au arătat, din nou, că pot cel puțin să se înțeleagă, interacționând unul cu celălalt în capela de la Castelul Windsor. Ba mai mult, William i-a invitat pe Harry și Meghan să stea lângă familia sa în timpul slujbei.

Citește și:
Imagini emoționante cu membrii familiei regale britanice la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people