Meghan Markle, prima declarație despre cum este viața ei după căsătorie

Întoarsă din luna de miere petrecută în Africa, Meghan Markle a făcut primele dezvăluiri despre cum este să fii căsătorită cu Prințul Harry.

Meghan Markle, prima declarație despre cum este viața ei după căsătorie

Meghan Markle i s-a destăinuit reporterului regal Rebecca English, declarând că viața de cuplu căsătorit este minunată'. Aceasta a continuat: Îmi place foarte mult. Harry este cel mai bun soț.' Mai mult, Markle nu s-a putut opri din zâmbit în timp ce vorbea despre el.

Meghan Markle se află în Cheshire, împreună cu Regina Elizabeth a II-a, pentru primul ei angajament regal fără Prințul Harry alături, care să o îndrume. Fiind totul nou pentru ea, Markle încă învață numeroasele protocoale și detaliile pe care viață regală le implică. Ca o dovadă a relației apropiate dintre cele două, nu a avut nicio ezitare să îi ceară Reginei îndrumare în momentul în care nu a știut dacă să urce în mașină înaintea Majestății Sale sau nu.

Cele două tocmai părăsiseră gara și trebuiau să se urce în mașina care urma să le ducă până la podul Mersey Gateway, prima lor oprire. În mod vizibil emoționată și fără a se putea sfătui cu cineva, Markle a întrebat-o direct pe Regină : Care este preferința dumneavoastră?'
Urcă tu prima,' a răspuns simplu aceasta.
Oh, bine,' a zis Markle.

Pentru această situație nu există niciun protocol- Regina a invitat-o pe Markle să urce prima din cauza că, pur și simplu, preferă să stea pe locul din spatele șoferului.

Citește și:
Meghan Markle este născută în aceeași zi cu o altă persoană foarte importantă din familia regală

Text: Andreea Teodorescu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people