Meghan Markle este născută în aceeași zi cu o altă persoană foarte importantă din familia regală

Este dificil să îți amintești ziua de naștere a fiecărui membru al familiei, mai ales când vorbim despre familia regală britanică, însă în cazul lui Meghan Markle ar putea fi mai ușor, deorece este născută în aceeași zi cu o altă persoană importantă pentru Regina Elisabeta a II-a.

Meghan Markle este născută în aceeași zi cu o altă persoană foarte importantă din familia regală

Familia regală britanică este una numeroasă. Să ne reamintim: Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au împreună 4 copii, 8 nepoți și 6 strănepoți. Destul de multe zile de naștere de ținut minte, nu-i așa?

Evident, există persoane care se ocupă de acest lucru, însă este posibil ca ziua lui Meghan Markle să fie ușor de ținut minte, mai ales pentru Regina Elisabeta a II-a.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, ceea ce înseamnă că împarte ziua de naștere cu Regina Mamă (mama Reginei Elisabeta a II-a), care s-a născut pe 4 august 1900.

https://www.instagram.com/p/BjMzOeBB5EM/?tagged=queenmother

Elizabeth Bowes-Lyon, numele întreg al Reginei, a murit în 2002, la 101 ani, la doar 7 săptămâni după moartea fiicei sale, Prințesa Margaret. Aceasta a fost foarte îndrăgită de membrii familiei și toată lumea știe cât de apropiată a fost de cele două fiice ale sale. În plus, se pare că nu trecea o zi fără ca ea și Regina Elisabeta a II-a să-și vorbească.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre Regina Mamă, serialul The Crown este perfect!

Meghan Markle împarte ziua de naștere și cu alte vedete sau personalități importante: Barack Obama și prietena ei cea mai bună, Abigail Spencer.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle își vor petrece luna de miere în cel mai plictisitor loc din lume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people