Meghan Markle, din nou în mijlocul unei controverse

Meghan Markle are parte de reacții neplăcute din partea publicului după ce personalul ei a rugat fanii să nu îi facă poze.

Meghan Markle, din nou în mijlocul unei controverse

În timp ce toți americanii sărbătoareau 4 iulie făcând diferite activități, Meghan Markle avea parte de un loc V.I.P la meciul de la Wimbledon al prietenei sale bune, Serena Williams. Ducesa a părut să aibă o stare de spirit foarte bună, râzând și împărțind zâmbete cu prietenii săi și a purtat un blazer foarte chic, însă drama se purta dincolo de aparențe. Daily Telegraph susține că personalul lui Meghan Markle le-a interzis fanilor să îî facă poze acesteia.

Meghan Markle are parte de reacții neplăcute din partea publicului după ce personalul ei a rugat fanii să nu îi facă poze. „Cred că această protecție regală este destul de jenantă”, a explicat o tânără ce s-a aflat la Wimbledon pentru meci, aceasta fiind rugată în mod repetat să înceteze cu pozele pe care i le făcea Ducesei.

O sursă a casei regale a încercat să explice situația. „Nu este neobișnuit pentru oamenii ce însoțesc membri ai familiei regale la evenimente publice sau private să roage publicul să nu facă poze. Acest lucru este pentru a nu asocia membrii familiei regale cu diferiți oameni sau evenimente”.

Totuși, situația aceasta a dus la destule reacții în mediul online, favorabile și nefavorabile. Controversatul Piers Morgan a discutat despre acest subiect la emisiune Good Morning Britain, spunându-i lui Meghan: „Ești o persoană publică, încetează să te mai plângi în legătură cu viața ta privată. Dacă dorești să ai o viață privată și să nu mai faci parte din familia regală, întoarce-te în America.”

Oamenii au avut tot felul de reacții pe internet, mulți spunând cuvinte ofensatoare la adresa lui Meghan Markle. „Ești o Ducesă, oprește-te din a te comporta ca o divă” sau „Ar trebui să ia lecții de la cumnata ta”.

Dar există și câțiva ce au înteles decizia ducesei. „Cât de copilăros să o numești copilăroasă! Are dreptul la intimitate, iar oamenii ar trebui să respecte asta!” sau „Se pare că, dacă ești Meghan Markle și faci parte din familia regală, nu ai dreptul la intimitate!”.

Totuși, dorința ei nu a fost chiar așa gravă. Dacă observi o vedetă mâncând la un restaurant, ar fi puțin deranjant să ceri o poză în acel moment. Ducesa este incredibil de prietenoasă atunci când își face apariția la evenimente, acest lucru se poate vedea mereu. Însă, ar trebui ca publicul să îi respecte intimitatea atunci când nu participă la un eveniment public.

Citește și:
Ce a declarat tatăl lui Meghan Markle în legătură cu botezul nepotului său, Archie Harrison

Text: Iulia Statie
Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people