Ce a declarat tatăl lui Meghan Markle în legătură cu botezul nepotului său, Archie Harrison

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, a vorbit despre faptul că nu a fost invitat la botezul nepotului său, care a avut loc sâmbăta trecută.

Ce a declarat tatăl lui Meghan Markle în legătură cu botezul nepotului său, Archie Harrison

Thomas Markle le-a spus celor de la the Mail că i-ar fi plăcut să fie prezent la botezul nepotului său, Archie Harrison. „Am fost întrebat dacă mi-ar plăcea să merg în Marea Britanie să-mi văd nepotul botezat. Am fost un băiat de altar la vârsta de 12 ani, un membru confirmat al bisericii Reginei la 14 ani, deci bineînțeles că mi-ar fi plăcut să mă aflu acolo pentru binecuvântare, dorindu-i lui Archie și părinților lui multă sănătate și fericire”, a spus Thomas.

În urma ceremoniei private care a avut loc la Castelul Windsor, Meghan și Harry au publicat fotografiile oficiale în aceeași zi, pe contul lor comun de Instagram. „Ducele și Ducesa de Sussex sunt fericiți să împartă bucuria acestei zile cu membrii publicului care i-au sprijinit de la nașterea fiului lor”, a fost mesajul postat alături de imagini.

Mama Ducesei, Doria Ragland, apare în portretul de familie, alături de Prințul Charles, Camilla Parker Bowles, Prințul William și Kate Middleton, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, surorile Prințesei Diana. „Înălțimile Lor Regale sunt recunoscătoare pentru că s-au bucurat de această zi alături de familie și nașii lui Archie”, continuă postarea.

Thomas Markle, care de-a lungul timpului a declarat că a fost exclus de familia regală, nu a fost prezent nici la nunta fiicei lui, în urma unui scandal public. Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, și-a asumat mai târziu responsabilitatea pentru incident.

Citește și:
Melania Trump are statuie în orașul natal – și e cel mai ciudat lucru pe care îl vei vedea azi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people