Meghan Markle are interdicție la această piesă vestimentară

Odată cu intrarea în Familia Regală Britanică, setul de responsabilități și reguli apare inevitabil, iar Meghan Markle este nevoite să învețe să și le asume și să le respecte.

Meghan Markle are interdicție la această piesă vestimentară

Din păcate, aceste reguli se aplică și în ceea ce-i privește garderoba, iar soțul său, Prințul Harry, pare îngrijorat de alegerile ei vestimentare, respectiv de faptul că a ales să poarte un costum cu pantaloni.

Cei doi se pregătesc pentru primul lor turneu din această toamnă. Potrivit unui comunicat al Palatului Kensington, Ducii de Sussex își vor începe călătoria la Invictus Games în Sydney, Australia, urmând să se îndrepte spre Fiji,Tonga și Noua Zeelandă.

Mai mult decât atât, pe lângă plănuirea activităților, asta înseamnă și alegerea ținutelor pentru călătorie. Iar Meghan s-a gândit că una dintre aparițiile sale ar trebui să o aibă în centru purtând un costum masculin semnat Stella McCartney. Potrivit Daily Mail, la auzul acestei decizii, Harry nu a fost de acord cu alegerea sa: Harry, cel care a asistat la câteva dintre întâlnirile lui Meghan de la Palatul Kensington, cu echipele de proiecte speciale' trimise de la diverși designeri, a dezaprobat cu degetul mare în jos selectarea unui costum de Stella McCartney pe care soția sa îl alesese pentru un eveniment de seară extravagant'.

Dacă până la urmă Meghan se decide să își urmeze instinctul contrar opiniei regale, nu ar fi prima dată când așa ceva s-ar întâmpla. Din numeroasele sale apariții publice putem deduce cu ușurință faptul că Ducesa este pasionată de costumele cu pantaloni. Însă după cum au relatat cei de la Daily Mail, Meghan trebuie să înceteze să se îmbrace ca un star de la Hollywood și să înceapă să se îmbrace ca o persoană regală'. Așadar consilierii regali nu sunt mulțumiți de înclinația acesteia pentru blazere și pantaloni, exprimându-și preferința pentru fustele și rochiile tradiționale și dresurile opace.

Bineînțeles, acest fapt încă se încadrează în domeniul speculațiilor, așa că rămâne de văzut dacă Meghan va include costumul în bagajul său pentru turneul regal.

Citește și:
Care este alimentul la care Meghan Markle trebuie să renunțe pentru Regină

Text: Monica Olaru
Foto: Hepta

Recomandari
Mai multe din people