Care este alimentul la care Meghan Markle trebuie să renunțe pentru Regină

Meghan Markle trebuie să respecte o mulțime de reguli acum că a devenit Ducesă, însă ea are restricții și în ceea ce privește consumul unor alimente.

Care este alimentul la care Meghan Markle trebuie să renunțe pentru Regină

Meghan Markle a devenit Ducesă de Sussex în urmă cu o lună, iar de atunci ea a fost nevoită să respecte o mulțime de reguli.

În primul rând trebuie să facă reverență în fața tuturor membrilor familiei cu un titlu regal mai important (chiar și în fața Prințului William și a lui Kate Middleton), trebuie să aibă grijă la postură, nu are voie să dea autografe, însă poate cel mai mare sacrificiu va fi renunțarea la un anumit aliment.

Meghan, Ducesa de Sussex, nu are voie să mănânce alimente și preparate cu ustoroi la evenimentele oficiale, în casa Reginei sau în timpul călătoriilor. Desigur, această regulă se adresează tuturor membrilor familiei regale, deoarece Regina îl detestă și detestă și respirația neplăcută care apare în urma consumului acestui ingredient.

Darren McGrady, bucătar de la Buckingham Palace a dezvăluit pentru The Daily Express că nu au voie să gătească cu acest ingredient. Nu putem servi niciodată nimic cu usturoi sau prea multă ceapă. Regina nu ar accepta niciodată usturoiul pe un meniu.

Acest lucru va fi dificil pentru Meghan, deoarece aceasta a dezvăluit în trecut care este reteța ei preferată de preparare a puiul (include bineînțeles și ustoroi) și, totodată, în cadrul interviului Meghan și Prințul Harry au dezvăluit că în seara în care s-au logodit pregăteau friptură de pui. Desigur, cei doi erau într-un cadru privat, așadar au putut folosi acest ingredient.

Citește și:
17 reguli pe care Meghan Markle trebuie să le respecte acum că face parte din Familia Regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people