Meghan Markle are cel mai popular podcast de pe Spotify

La doar două zile de la lansare, Archetypes a devenit cel mai popular podcast de pe Spotify.

Meghan Markle are cel mai popular podcast de pe Spotify

Archetypes a devenit oficial cel mai mai popular podcast de pe Spotify. Meghan Markle a detronat astfel, la doar două zile de la lansare, podcast-ul lui Joe Rogan, The Joe Rogan Experience, care ocupa de o bună perioadă poziția întâi pe platforma de streaming.

În ciuda popularității de care s-a bucurat, mai ales în țări precum Statele Unite ale Americii, Canada, Australia sau Marea Britanie, mulți au catalogat podcast-ul lui Meghan Markle ca fiind „absurd” și plin de „conversații insipide.”

În primul episod din podcast-ul ei, Archetypes, Meghan Markle o are ca invitată pe Serena Williams. Cele două vorbesc despre dublul standard pe care femeile îl experimentează atunci când sunt etichetate drept „ambițioase.” Pe lângă acest lucru, soția Prințului Harry a discutat despre un accident înfricoșător care a avut loc în trecut.

Meghan Markle a povestit că în timpul turneului regal din Africa de Sud din 2019, camera fiului ei a luat foc. Ducesa de Sussex a mărturisit că era la finalul unui angajament regal în momentul în care ea și Prințul Harry au fost anunțați că „a fost un incendiu în camera bebelușului.” Din fericire, Archie, care la acea vreme avea 4 luni și jumătate, era la parter cu bona lui, Lauren, care se dusese „să ia o gustare.”

După cum a declarat Meghan Markle, se pare că un încălzitor din camera lui Archie a luat foc.

„În timpul în care [dădaca] a coborât, încălzitorul din cameră a luat foc. Nu era niciun detector de fum. Cineva a simțit mirosul de fum pe hol, a intrat și a stins flăcările. El ar fi trebuit să doarmă acolo.”

Meghan Markle a adăugat că l-a lăsat pe Archie să doarmă, imediat după sosirea lor în turneul regal, în locul în care au fost cazați în acea perioadă. După, ea și Prințul Harry au plecat pentru o vizită în Nyanga, acolo unde Ducesa de Sussex a ținut un discurs.

„Terminam angajamentul, ne urcăm în mașină și ni se spune că a fost un incendiu la reședința noastră. „Ce? A fost un incendiu în camera bebelușului.” Bineînțeles, ca mamă spui: „O, Doamne, ce?”. Toată lumea plângea, era speriată. Și ce aveam de făcut? Trebuia să ieșim și să îndeplinim un alt angajament. Și am spus: „Asta nu are niciun sens.”

Meghan Markle a adăugat că în cele din urmă au fost mutați într-un alt loc, dar și-au lăsat copilul și au plecat pentru un alt angajament regal pe care îl aveau.

„Noi am făcut asta. A trebuit să ne lăsăm copilul. Chiar dacă am fost mutați în alt loc după, a trebuit totuși să-l lăsăm și să plecăm pentru un alt angajament oficial.”

Citește și:
Schimbare majoră pentru copiii Ducilor de Cambridge

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people