Meadow, fiica lui Paul Walker, a dezvăluit că a ales să facă o întrerupere de sarcină

În urmă cu doi ani, Meadow Walker a ales să facă o întrerupere de sarcină.

Meadow, fiica lui Paul Walker, a dezvăluit că a ales să facă o întrerupere de sarcină

Vineri, Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii a anulat hotărârea Roe v. Wade, care garanta dreptul constituțional la avort. Această decizie oferă acum libertatea fiecărui stat de a interzice, a limita sau a permite întreruperea de sarcină.

În acest context, Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, a dezvăluit că, în urmă cu doi ani, a ales să facă un avort, o procedură la care extrem de multe femei din SUA nu vor mai avea acces de acum încolo.

„Ziua de azi marchează un regres uriaș în istorie – o nedreptate profundă făcută femeilor din SUA. Sunt nenumărate femei care s-au luptat cu decizia de a trece printr-un avort. Și eu m-am luptat cu această alegere, dar în 2020, când lumea se prăbușea în timpul pandemiei, am solicitat un avort. Este o experiență privată și personală – așa cum ar trebui să fie”, a scris Meadow Walker pe contul său de Instagram.

Tânăra a mai dezvăluit și că a fost extrem de norocoasă, având posibilitatea de a face avortul în condiții sigure.

„Am fost norocoasă fiindcă am avut un medic excelent care m-a sprijinit pe tot parcursul procesului. Datorită ajutorului lor, astăzi sunt o persoană fericită și sănătoasă. Acum, știind că și mai multe femei nu vor avea ocazia să aibă parte de o încetare de sarcină făcută în siguranță și să își pună corpurile pe pună primul loc, este absolut sfâșietor. Într-o lume care marginalizează constant femeile, acesta pare cel mai mare atac la adresa lor. Interzicerea avortului nu previne avorturile, ci previne avortul în siguranță”, a concluzionat fiica lui Paul Walker.

Meadow s-a căsătorit anul trecut cu Louis Thornton-Allan, cei doi având parte de o ceremonie restrânsă în Republica Dominicană. Tânăra în vârstă de 23 de ani a fost condusă la altar de Vin Diesel, colegul lui Walker din Fast & Furious.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, modelul a vorbit despre modul în care pandemia de coronavirus le-a influențat nunta, mărturisind că multe persoane apropiate nu au putut lua parte la eveniment.

„Familia lui Louis nu a putut veni. Mulți prieteni pe care îi considerăm familia noastră nu au putut veni din cauza restricțiilor de călătorie.”, a declarat Meadow.

Citește și:
Sharon Stone, dezvăluiri dramatice. Actrița a suferit 9 avorturi spontane

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people