Fiica lui Paul Walker, Meadow, a publicat un selfie inedit alături de copiii lui Vin Diesel

Meadow, fiica regretatului actor Paul Walker, este extrem de apropiată de cei trei copii ai lui Vin Diesel și acest selfie este dovada!

Fiica lui Paul Walker, Meadow, a publicat un selfie inedit alături de copiii lui Vin Diesel

Fiica regretatutul actor Paul Walker, Meadow, a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de cei trei copii ai lui Vin Diesel, Pauline, Similce și Vincent.

Ceea ce urmăritorii lui Meadow au remarcat a fost descrierea emoționantă a fotografiei, și anume „Familie pentru totdeauna.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

family, forever

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker) pe

În luna aprilie, Meadow a dat publicității un video inedit în care apare alături de tatăl său, Paul Walker. Ea a declarat că nu se gândea să îl facă public, însă i s-a părut „momentul potrivit.” „Nu am crezut vreodată că voi împărtăși acest video. Dar pare momentul potrivit. Fiți buni. Vă iubesc. Rămâneți în siguranță”, spune Meadow în textul care acompaniază clipul postat pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I never thought Id share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker) pe

În noiembrie 2019, Meadow Walker a împlinit 21 de ani, iar cu această ocazie ea a primit un mesaj emoționant din partea lui Vin Diesel. „Aș putea spune că sunt atât de mândru de persoana care devii… dar adevărul este că mereu am fost mândru de tine. La mulți ani, Meadow! Știu că este cea de-a 21-a aniversare a ta și ai fi vrut să te distrezi în Japonia, dar familia te așteaptă cu un tort când ajungi acasă, așa că ar trebui să te grăbești. Te iubesc. Unchiul Vin”, a scris Vin Diesel pe Instagram la vremea respectivă.

Meadow i-a răspuns actorului, spunându-i că abia așteaptă să îi revadă. „Mulțumesc mult. Abia aștept să vă văd în curând. Și pe micii mei îngerași. Vă iubesc.”

În anul 2013, Paul Walker a murit în urma unui accident tragic de mașină în mijlocul fimărilor celui de-al șaptelea film, la vârsta de 40 de ani, la câteva săptămâni după ce fiica sa, Meadow, împlinise 15 ani. Vin Diesel, cel care a fost coleg cu Paul Walker în Fast & Furious, este extrem de apropiat față de familia regretatutul actor.

Citește și:
Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé, a câștigat primul său premiu BET

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people