Meadow, fiica lui Paul Walker, a primit un mesaj adorabil de la Vin Diesel cu ocazia zilei ei de naștere

Meadow, fiica lui Paul Walker, a împlinit 21 de ani, iar ea a primit un mesaj emoționant din partea "unchiului" Vin Diesel.

Meadow, fiica lui Paul Walker, a primit un mesaj adorabil de la Vin Diesel cu ocazia zilei ei de naștere

Fiica lui Paul Walker a crescut, însă ea a rămas la fel de apropiată de foștii colegi ai tatălui său. Meadow Walker a împlinit 21 de ani, iar printre mesajele primite se numără și cel al lui Vin Diesel, cel care i-a fost coleg tatălui ei în Fast & Furious, precum și bun prieten.

Actorul a postat pe Instagram o imagine cu Meadow alături de un mesaj special.

„Aș putea spune că sunt atât de mândru de persoana care devii… dar adevărul este că mereu am fost mândru de tine. La mulți ani Meadow! Știu că este cea de-a 21-a aniversare a ta și ai fi vrut să te distrezi în Japonia, dar familia te așteaptă cu un tort când ajungi acasă, așa că ar trebui să te grăbești. Te iubesc. Unchiul Vin.”

Meadow i-a răspuns actorului, spunându-i că abia așteaptă să îi revadă. „Mulțumesc mult. Abia aștept să vă văd în curând. Și pe micii mei îngerași. Vă iubesc.”

Paul Walker a murit în urmă cu șase ani, iar de atunci Meadow are o relație specială cu familia lui Vin Diesel. Actorul chiar și-a numit fiica în vârstă de 4 ani Pauline, după numele fostului său coleg, iar Meadow petrece destul de mult timp cu fiicele lui Vin Diesel.

În septembrie Paul Walker ar fi trebuit să împlinească 46 de ani, iar foștii colegi din seria de filme Fast & Furious au transmis o mulțime de mesaje, aceștia vorbind și despre Meadow. „Nu mi-a venit să cred cât de înaltă, frumoasă și puternică” este Meadow, a scris Tyrese în descrierea imaginii postate în onoarea regretatului actor.

Meadow continuă să onoreze amintirea tatălui ei prin intermediul Fundației Paul Walker, care militează pentru conservarea oceanelor și a faunei sălbatice.

Citește și:
Această imagine cu fiica lui Paul Walker și a lui Vin Diesel te va emoționa cu siguranță

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people