Această imagine cu fiica lui Paul Walker și a lui Vin Diesel te va emoționa cu siguranță

O nouă fotografie cu fiica lui Paul Walker şi a lui Vin Diesel demonstrează cât de bine se înţeleg cele două.

Această imagine cu fiica lui Paul Walker și a lui Vin Diesel te va emoționa cu siguranță

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, le-a împărtăşit fanilor care o urmăresc pe Instagram o fotografie cu ea, alături de Hanina Sinclar, fiica lui Vin Diesel, în vârstă de 11 ani. În fotografie, Meadow o îmbrăţişează pe Hanina. Pe lângă asta, descrierea fotografiei vine în completarea imaginii emoţionante cu cele două „alături de îngerul meu', este descrierea fotografiei de pe Instagram.

Fanii imediat au văzut fotografia şi au reacţionat într-un mod pozitiv. Pe lângă faptul că a strâns până acum 85.000 de like-uri, fanii au adăugat şi nenumărate comentarii de susţinere „Cea mai drăguţă poză pe care am văzut-o astăzi', a scris unul dintre fani. Un alt fan chiar a sugerat faptul că ar trebui ca cele două să joace împreună într-unul dintre viitoarele filme din franciza Fast & Furious, iar Meadow să îi aducă un tribut tatălui său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

with my angel

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker) pe

Deşi au trecut aproape şase ani de când Paul Walker a murit într-un accident tragic de maşină, el a rămas în memoria prietenilor şi a celor care l-au iubit. Vin Diesel, care i-a fost coleg şi prieten, postează de foarte multe ori pe reţelele de socializare mesaje şi imagini în memoria sa. Weekend-ul trecut, fratele lui Paul, Cody, a vizitat locul în care se filmează Fast & Furious 9, iar Diesel nu a putut să nu imortalizeze acest moment: „Există ceva special de fiecare dată când Cody vizitează producţia. Mereu îl face pe Pablo mândru! Toată dragoste, pentru totdeauna', a adăugat Diesel, alături de hashtag-urile Fast92020 #Fatherhood #FastFamily.'

Un alt gest extrem de emoţionant făcut în memoria lui Paul Walker vine chiar din partea fiicei sale, Meadow, care la începuul lunii le-a arătat fanilor o fotografie cu tatăl ei înotând în Bahamas, alături de un porc sălbatic. Ea a subliniat faptul că se gândeşte mereu la tatăl ei, gândindu-mă la tine.'

Paul Walker a murit în anul 2013, în timp maşina pe care o conducea a explodat în urma impactului cu un copac. În maşină, Paul se afla cu prietenul său, Roger Rodas, iar în urma impactului a murit şi el.

Citeşte şi:
Fiica lui Paul Walker i-a adus un omagiu tatălui său printr-o fotografie rară

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people