Matthew McConaughey povestește cum și-a salvat fiul de un berbec de munte

Matthew McConaughey s-a întâlnit cu un berbec de munte în timpul unui picnic și a fost nevoit să-l arunce pe fiul său, Levi, patru metri în aer pentru a-l salva.

Matthew McConaughey povestește cum și-a salvat fiul de un berbec de munte

Actorul a povestit în show-ul lui Jimmy Fallon aventura prin care a trecut în timpul unei partide de `True Confessions`, un joc în care McConaughey, Jimmy Fallon și solistul trupei The Roots, Tariq Trotter, au dezvăluit diverse lucruri despre viețile lor, iar un alt jucător trebuia să ghicească dacă ceea ce se povestește este adevărat.

Matthew McConaughey se bucura de un picnic alături de soția lui, Camila Alves, fiul cel mare, Levi, și câinele lor pe o stâncă din Marele Canyon când au observat un berbec de munte care se apropia din ce în ce mai mult de ei. În timp ce soția lui a reușit să coboare pentru a-l evita, Matthew a rămas blocat. Gândindu-se ce ar trebui să facă mai departe, a reușit să-l arunce pe câine, care mârâia la animal, iar apoi, pentru a-și salva fiul, l-a aruncat în brațele soției lui.

„Am fost nevoit, după ce am scăpat de câine, a trebuit să-l arunc pe Levi în aer pentru ca soția mea să-l prindă, altfel, am fi fost aruncați de pe stâncă”, explică el.

Căutând ramura unui copac pentru a se proteja de un posibil atac al animalului, Matthew a găsit doar o creangă de cireș înflorită. Așa că, a încercat o tactică diferită. „M-am pregătit de luptă și am spus doar `Nu eu, orice ar fi`”, își amintește amuzat.

Din fericire, totul a mers conform planului, iar berbecul s-a îndepărtat de familie. Matthew a realizat mai târziu că motivul pentru care berbecul se apropiase de ei, era pentru că se aflau între animal și prietenele lui. „Stăteam între el și toate doamnele lui, iar el nu voia un alt bărbat pe muntele lui”.

Citește și:
Modul inedit in care Matthew McConaughey si-a sarbatorit ziua de nastere

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people