Mary-Kate Olsen a fost surprinsă alături de un bărbat misterios, după despărțirea de Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen a fost fotografiată recent în compania unui bărbat misterios, după despărțirea de soțul ei, Olivier Sarkozy.

Mary-Kate Olsen a fost surprinsă alături de un bărbat misterios, după despărțirea de Olivier Sarkozy

Se pare că Mary-Kate Olsen a reușit să treacă repede peste despărțirea de Olivier Sarkozy, cu care a fost căsătorită timp de cinci ani.

Recent, Mary-Kate a fost fotografiată în New York în compania unui bărbat misterios și se pare că cei doi  ar forma un cuplu. O sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că ea a început să iasă din nou la întâlniri, însă momentan nu se poate vorbi despre o relație. „Este singură și se distrează. Nu este în nicio relație serioasă, dar iese la întâlniri”, a declarat sursa.

Potrivit sursei, Olsen s-a întors în New York și stă în cartierul Upper East Side, după ce în această vară și-a petrecut timpul în Hamptons. „Este foarte bine acum și mai fericită ca niciodată”, a adăugat sursa.

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy au decis să pună capăt relației lor de opt ani. Mary-Kate a depus pentru prima dată actele de divorț pe 17 aprilie, însă cererea i-a fost respinsă atunci pentru că nu se puteau depune noi cereri pentru divorț din cauza pandemiei.

Potrivit Page Six, Mary-Kate Olsen și-a dorit ca procesul de divorț să înceapă cât mai repede pentru că Olivier Sarkozy ar fi reziliat contractul de închiriere al apartamentului lor din New York, iar avocații i-ar fi trimis lui Mary-Kate un e-mail prin care este anunțată că trebuie să se mute până pe 18 mai.

Mai multe surse au confirmat pentru Page Six că alegerea actriței de a divorța a fost cauzată de decizia lui Olivier Sarkozy de a-i aduce în casa lor din Hamptons pe fosta lui soție și copiii lor, pentru a-i proteja pe durata pandemiei. 

Olivier Sarkozy este fratele vitreg al fostului președinte al Franței, Nicolas Sarkozy. Olivier și Mary-Kate și-au început relația în anul 2012, iar în 2015 s-au căsătorit. Olivier, în vârstă de 51 de ani, are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Citește și
Meryl Streep este fabuloasă în cel mai recent rol, iar aceste imagini sunt dovada

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people