Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Am tremurat vreo jumătate de an”

Mario Fresh a dezvăluit în premieră cum a fost la prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram.

Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Am tremurat vreo jumătate de an”

Mario Fresh a fost invitat la Întrebarea mesei rotunde și a răspuns curiozităților lui Marius Manole, dar și ale publicului.

Artistul a povestit despre începuturile relației sale cu Alexia Eram, dar și despre cum s-a cunoscut cu Alex Velea și ce a produs ruptura dintre ei, prin care au pus punct prieteniei și colaborării. „Cât de tare ne-am fi certat noi, n-aș avea cum să-l jignesc vreodată, el m-a adus pe drumul ăsta”, a spus Mario. Cu toate că aparent nu există resentimente, nu ar mai lucra cu Velea în acest moment: „Oricum nu am mai colaborat bine”.

Mario a răspuns cu sinceritate întrebărilor lui Marius Manole și a făcut declarații inedite despre momentul în care Alexia l-a prezentat părinților ei, Andreea Esca și Alexandru Eram: „Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”.

Tot în această ediție a emisiunii, artistul a povestit cum gestionează criticile și comentariile răutăcioase, dar și de ce și-ar fi dorit să devină pilot de curse dacă nu ar fi avut talent la muzică.

Întrebat pe cine ar alege dintre Alina Eremia, Ruby și Antonia, dacă Alexia nu ar fi existat în viața lui, Mario răspunde cu onestitate: „Antonia a fost ca o mamă pentru mine”. Alegerea lui este Alina Eremia.

Recent, Mario Fresh s-a aflat în mijlocul unei controverse după ce Mira a publicat o imagine în care ea se sărută cu artistul, având în vedere că era cunoscut faptul că Mario Fresh are o relație cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Marți, 16 noiembrie, Mira și Mario Fresh au pus capăt zvonurilor apărute conform cărora ar forma un cuplu. Cei doi au lansat o piesă împreună care se numește „Deziubește-mă.”Se spune că timpul vindecă tot…”, a scris Mira pe Instagram, anunțându-și fanii cu privire la piesa lansată. În videoclipul acestei balade puternice, cei doi joacă rolul cuplului ce caută iubirea chiar și atunci când și cel mai mic gram de încredere dispare. Mira și Mario Fresh și-au luat rolurile în serios, comportându-se precum niște actori.

Tot cu ocazia lansării clipului, cei doi au organizat o sesiune live de întrebări și răspunsuri, iar Mario Fresh a făcut și câteva precizări cu privire la actuala relație a lui cu fiica Andreei Esca. La începutul lunii octombrie, Mario Fresh și Alexia Eram s-au pozat împreună, arătând fanilor că încă formează un cuplu. Iar acest lucru a fost confirmat și acum de Mario Fresh.

Artistul a declarat că el și Alexia Eram încă mai formează un cuplu, punând capăt zvonurilor cu privire la faptul că s-ar fi despărțit. Mai mult chiar, fiica Andreei Esca a împărtășit și ea cu fanii de pe Instagram noua piesă a iubitului ei, chiar dacă acesta apare în ipostaze romantice alături de Mira.

„În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele. Inima este completă. (…) Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, spunea Alexia Eram, într-o emisiune TV, în urmă cu câteva luni.

Citește și:
Ana Baniciu, declarații despre nunta cu Edy Kovacs: „Fără Poliție, dacă se poate…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people