Maria Alexandra, fiica fostului Principe Nicolae al României și a Alinei Binder, are nași cu sânge albastru. Cine sunt aceștia

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, și-au botezat fetița pe 23 ianuarie.

Prințul Nicolae al României și soția lui, Alina Maria Binder, și-au botezat fetița pe 23 ianuarie în cadrul unei ceremonii restrânse. Micuța poartă numele Maria Alexandra, iar botezul a avut loc la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș și la ceremonie au participat doar câteva persoane, cele mai apropiate familiei. Prințul Nicolae și soția lui au ales să poarte pentru această ocazie specială costume tradiționale românești.

„Prin ținuta aleasă pentru acest eveniment, costumul popular tradițional, am dorit să exprimăm dragostea și respectul pentru valorile românești. Precum și speranța ca fiica noastră, împărtășind aceeași prețuire, să continue opera Reginei Maria. Invitații au purtat costume autentice de Argeș, Bristrița, Câmpulung-Muscel, Drăguș, Vâlcea …', a arătat comunicatul publicat de Fostul Principe Nicolae.

Imagini de la botezul fetiței au fost publicate în revista Point de Vue, iar cu această ocazie a fost dezvăluit și cine sunt nașii micuței. Este vorba despre Prințul Mihai Ghyka și soția lui, Prințesa Emanuela Ghyka, membri ai unei familii nobile din Moldova. O imagine cu cele două cupluri împreună cu micuța Maria Alexandra poți vedea în galeria de mai sus.

Părinții micuței Maria Alexandra au ales să împărtășească cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare un videoclip de la ceremonia de botez a fetiției lor.

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Luni, 25 ianuarie 2021

Fostul Principe Nicolae a dezvăluit pe 2 decembrie, pe contul personal de Facebook, primele fotografii cu fetița sa, Maria-Alexandra, care s-a născut la începutul lunii noiembrie. Imaginile fac parte dintr-un pictorial pentru publicația franceză Point de Vue.

Fostul Principe Nicolae a mai spus că primele imagini cu fiica sa sunt publicate în acest număr al revistei. „Merci beaucoup Point de Vue! Primele poze cu fiica noastră Maria în acest număr”, a scris fostul principe Nicolae pe Facebook, alături de coperta publicației, în care se poate vedea în partea stângă și imaginea cu el, soția sa, Alina Binder, și fetița lor.

De asemenea, acesta a publicat și imaginile cu micuța Maria-Alexandra. „Avem bucuria să vă facem cunoștință cu fiica noastră, Maria-Alexandra!”, a scris fostul Principe Nicolae.

Avem bucuria să va facem cunoștință cu fiica noastră, Maria-Alexandra!

Credits: David Nivière

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Miercuri, 2 decembrie 2020

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, au devenit părinți pe data de 7 noiembrie 2020. Alina a născut la ora 20:05 la Spitalul Polizu din București o fetiță al cărui nume este Maria-Alexandra.

Fostul Principe Nicolae a vorbit pentru prima dată despre nașterea fiicei sale într-un interviu pentru cotidianul Adevărul. Acesta a declarat că este foarte mândru de soția lui. „Nu găsim cuvinte pentru a descrie cum ne simţim, dar este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi. E pur şi simplu minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte. Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este.”

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, și Alina-Maria Binder s-au căsătorit religios pe 30 septembrie 2018 în Sinaia. Slujba a avut loc la biserica Sf. Ilie din Sinaia și a putut fi urmărită pe un ecran amplasat în fața bisericii. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2017, în Anglia. El a cerut-o în căsătorie pe Alina Binder în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Cornwall, în 2017.

Citește și:
Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, face declarații controversate despre serialul The Crown

Foto: Pagina de Facebook Nicolae al Romaniei, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people