Margot Robbie are răspunsul perfect pentru cei care o întreabă când va avea copii

Margot Robbie s-a săturat să fie întrebată la fiecare interviu când va avea copii și are explicația perfectă pentru cei care continuă să îi adreseze această întrebare.

Margot Robbie are răspunsul perfect pentru cei care o întreabă când va avea copii

Margot Robbie, actrița din „Mary Queen of Scots” are răspunsul perfect pentru cei care o întreabă când va avea copii, aceasta fiind nemulțumită de faptul că la fiecare interviu toată lumea vrea să afle același lucru.

Astfel, actrița se regăsește și în personajul ei, Regina Elisabeta I, cea care a rămas cunoscută pentru faptul că nu a făcut un moștenitor, acest lucru fiind evidențiat puternic și în film.

Margot Robbie a vorbit la Radio Times despre faptul că presiunea societății asupra femeilor, mai exact presiunea pentru ca acestea să facă copii, nu s-a schimbat prea mult în aproape 500 de ani. Actrița, care s-a căsătorit cu Tom Ackerly în 2017, a explicat că aceasta este prima întrebare care i se adresează întotdeauna la interviuri.

„M-am căsătorit și prima întrebare în aproape orice interviu este, ‘Copii? Când vei avea unul? Sunt atât de nervoasă că există acest contract social. Te-ai căsătorit, acum fă un copil. Nu faceți presupuneri. O să fac ce o sa fac”, a declarat actrița pentru Radio Times.

Ea a adăugat: „Doar femeile sunt întrebate acest lucru când se căsătoresc. Bărbații nu.”

Margot Robbie nu este singura actriță care vorbește despre presiunea pusă de societate pentru a avea copii. Și Jennifer Aniston a criticat faptul că oamenii pun această întrebare fără să se gândească, de fapt, la persoana respectivă, fără să își dea seama că este pur și simplu un subiect intim.

Citește și:
Jennifer Aniston: „Poate că scopul meu pe această planetă nu este să procreez'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people