Magda Pălimariu a născut. Primele imagini cu băiețelul vedetei

Magda Pălimariu a născut. Vedeta și partenerul ei de viață, Ionuț Eriksen, au devenit părinții unui băiețel.

Magda Pălimariu a născut. Primele imagini cu băiețelul vedetei

Magda Pălimariu a născut. Vedeta și soțul ei, Ionuț Eriksen, au devenit părinții unui băiețel.

Anunțul că Magda Pălimariu a născut a fost făcut chiar de către fosta prezentatoare TV, pe rețelele de socializare, acolo unde a transmis un mesaj emoționant. Vedeta a împărtășit, cu această ocazie, și primele imagini cu băiețelul ei. De asemenea, Magda Pălimariu a devenit mamă chiar de ziua ei de naștere, aceasta împlinind 43 de ani. 

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!”, a fost mesajul transmis de Magda Pălimariu pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Magda Palimariu (@magdapalimariu)

Magda Pălimariu a ales să nască în Norvegia, acolo unde locuiește de câteva luni, fiind țara natală a partenerului ei de viață. Soțul vedetei, Ionuț Eriksen, este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna august a anului 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, având alături familia și prietenii apropiați. La acea vreme, Magda Pălimariu a luat pe toată lumea prin surprindere, iar asta pentru că este discretă în ceea ce privește viața ei personală. 

La începutul lunii iunie, Magda Pălimariu vorbea într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță” despre alegerea ei de a naște în Norvegia. 

„Da, o să nasc în Norvegia, de aceea am și fost acum în țară pentru ultima oară pentru că este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, mă simt destul de obosită, burta este tot mai mare. Voi rămâne aici să nasc. Nu aș putea să spun pentru că aici e puțin diferit cu doctorii, ca să spun așa (n.r. Cătălin Măruță a întrebat-o dacă va naște natural sau va face cezariană). Ei merg pe premisa că totul trebuie să fie cât mai natural. Ce e lăsat de la Dumnezeu, e lăsat de la Dumnezeu. Nu se complică foarte tare și doar dacă sunt ceva complicații majore optează pentru cezariană. Asta se întâmplă foarte rar. Așadar nu o să știu ce se întâmplă la momentul acela”, a povestit Magda Pălimariu.

Într-un interviu pentru VIVA!, Magda Pălimariu a făcut o serie de confesiuni despre căsnicia ei. Vedeta a recunoscut că și în relația lor au existat provocări de-a lungul timpului. 

„Provocări… da, cred că sunt la tot pasul, dar e important să fi învățat, să stii cum să gestionezi situațiile și să le faci față. Mă întreb: cum ar fi oare viața fără provocări? (…) Atât eu, cât și soțul meu avem maturitatea emoțională, câștigată în timp, care ne ajută să depășim altfel situațiile și provocările pe care le întâmpinăm. Nu zic că este totul roz, dar comunicăm foarte mult, știm clar ce ne dorim și încercăm de fiecare dată să găsim soluția benefică pentru amândoi, de fapt, pentru familia noastră”, a declarat Magda Pălimariu. 

Citește și:
Imagine inedită cu Josephine, fiica lui Smiley & Gina Pistol. Cum a fost surprinsă alături de tatăl ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people