Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția 2020

Mădălina Ghenea a avut o apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția 2020, actrița fiind prezentă la premiera filmului Amants.

Mădălina Ghenea a avut una dintre cele mai spectaculoase apariții de la Festivalul de Film de la Veneția, actrița fiind prezentă pe covorul roșu la premiera filmului Amants.

La eveniment au participat nume mari din cinematografia mondială, precum Cate Blanchett, care este și președinta juriului de la Festivalul de Film de la Veneția 2020, sau actrița Stacy Martin, cunoscută pentru rolul din Nymphomaniac și care interpretează rolul principal feminin din pelicula Amants.

Mădălina Ghenea a atras toate privirile pe covorul roșu purtând o rochie decoltată și cu paiete, semnată Zuhair Murad, dar și bijuterii spectaculoase ce se asortează perfect cu întregul look.

Nu este prima dată când Mădălina Ghenea participă la Festivalul de Film de la Veneția, românca reușind de fiecare dată să impresioneze prin look-ul ei ireproșabil și sexy.

2020 a însemnat pentru Mădalina Ghenea și primul rol într-un lungmetraj românesc, „Urma”, în regia lui Dorian Boguță. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur și a fost selectat în competiția Spectrum la Cottbus. Pe afiș, nume precum Teodor Corban, Marin Grigore, Irina Rădulescu, Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa. Pentru cele două actrițe din film, Urma este, în feluri diferite, un debut: Mădălina Ghenea se află la primul rol într-o producție românească, iar Irina Rădulescu, fiica regretatului actor Dem Rădulescu, are prima partitură într-un lungmetraj.

Cel mai vechi festival de film din lume, Festivalul de film de la Veneția, se va desfășura conform planificării inițiale, între 2-12 septembrie 2020. Festivalul de Film de la Veneția 2020 este primul eveniment major care se organizează de la debutul pandemiei de coronavirus.

Organizatorii s-au asigurat însă că evenimentul va avea loc în siguranță, astfel că, printre măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte cei prezenți se numără purtarea măștilor de protecție, verificarea temperaturii, distanțarea socială în timpul evenimentelor, dar și a vizionărilor de film, precum și construirea unui așa-zis zis în jurul covorului roșu pentru a ține la distanță publicul.

Citește și:
Festivalul de Film de la Veneția 2020: cele mai spectaculoase ținute – și măști -pe covorul roșu la ceremonia de deschidere

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people