Mădălina Ghenea are răspunsul perfect pentru cei care o întreabă de ce nu se căsătorește

De ce nu s-a căsătorit Mădălina Ghenea până acum? Actrița a oferit răspunsul perfect la această întrebare care se află pe buzele tuturor.

Mădălina Ghenea are răspunsul perfect pentru cei care o întreabă de ce nu se căsătorește

Actrița Mădălina Ghenea a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj puternic cu privire la motivul pentru care a ales să nu se căsătorească până acum.

Mesajul actriței Mădălina Ghenea vine în contextul în care primește această întrebare atât din partea presei, cât și din partea urmăritorilor de pe rețelele de socializare. „Dragile mele doamne, foarte multe dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit. Voi încerca să vă răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în compania unei persoane pe care am întâlnit-o până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc atât de mult despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. A fi singură nu reprezintă o stare. Este un cuvânt care descrie mai bine o persoană care este atât de puternică încât să trăiască și să se bucure de viață fără a depinde de alții. Muncești din greu, ajungi cineva în viață, iar căsătoria nu este o garanție și realizezi faptul că un bărbat nu este un progres din punct de vedere financiar”, a scris Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea a mai mărturisit și faptul că, în prezent, ea își concentrează atenția asupra creșterii fiicei sale și a carierei. Actrița a spus că, în cazul în care se va căsători, nu va dezvălui acest lucru. „În trecut, am fost nevoită să îmi impun anumite limite pentru a bloca toxicitatea și pentru a putea obține puterea, trasformându-mi rănile în înțelepciune. Muncesc din greu, mă mențin, sunt independentă. Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu simt că trebuie să fiu căsătorită. Nu spun niciodată „niciodată” și, dacă ceva se va schimba, îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar îmi voi păstra viața privată, iar pentru moment îmi dedic viața fiicei mele, carierei, prietenilor, familiei. Poate că nu am fost niciodată atât de sinceră și nici nu am vorbit despre viața mea personală, dar am simțit că aceste cuvinte v-ar putea ajuta, sunt rare ocaziile când o fac și s-ar putea să nu se mai întâmple vreodată. Vă iubesc, Mădălina”, și-a încheiat mesajul Mădălina Ghenea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

DEAR LADIES: so many of you ask me all the time why I never got married. I will try to answer the best I can. Personally, I’d rather grow old alone than in the company of anyone I’ve met so far. I don’t experience myself as lonely, incomplete, or unfulfilled, but I don’t talk about that much. It seems to piss people off–especially men. SINGLE IS NOT A STATUS. IT IS A WORD THAT BEST DESCRIBES A PERSON WHO IS STRONG ENOUGH TO LIVE AND ENJOY LIFE WITHOUT DEPENDING ON OTHERS. Work hard, become something in life ,Marriage isn’t a Guarantee & REALIZE that a Man isn’t a Financial Breakthrough. In my past I had to put up walls to block toxicity to obtain my strength I had to turn my wounds into wisdom. I work hard, I maintain myself, Im independent, when you see me know that is all me, Im not kept, I do the keeping. The loves of my life are my daughter and my mother. I don’t feel as if I need to be married. Never say never and if something changes I am sorry to disappoint you all but I will not let you know, I will keep my private life private, but for now I dedicate my life to my daughter, my work, my friends, my family. Maybe Ive never been so open, never spoke about my private life but felt that these words might serve as advice for some of you, its rare and it might never happen again. Love you all, Madalina #selflove

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe

Mesajul Mădălinei Ghenea este cu atât mai puternic în condițiile în care zilnic suntem martorii presiunilor care se pun asupra femeilor, de a fi mamele, soțiile, partenerele și femeile perfecte. Pe lângă asta, trăim într-o societate care judecă femeile care își cresc singure copiii și nu se căsătoresc, cu toate că este alegerea fiecăreia modul în care își trăiește viața.

Mădălina Ghenea este o actrița cunoscută din România, stabilită acum în Italia. Și-a început cariera de model, însă ulterior a jucat în numeroase filme importante în Italia și alături de actori cunoscuți precum Jude Law, Michael Caine. Ea s-a remarcat și în filmul Youth, în regia lui Paolo Sorrentino. De asemenea, Mădălina Ghenea a jucat și în filmul Urma, în regia lui Dorian Boguță, fiind primul rol într-un film românesc. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur și a fost selectat în competiția Spectrum la Cottbus.

În luna aprilie a anului 2017, Mădălina Ghenea a născut o fetiță, pe nume Charlotte.

Citește și:
Angelina Jolie, apariție surprinzătoare pe străzile din Los Angeles alături de fiica ei, Vivienne

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people