Angelina Jolie, apariție surprinzătoare pe străzile din Los Angeles alături de fiica ei, Vivienne

Angelina Jolie și fiica ei au fost surprinse în Los Angeles, fiind prima apariție a actriței în timpul pandemiei de coronavirus.

Angelina Jolie, apariție surprinzătoare pe străzile din Los Angeles alături de fiica ei, Vivienne

Angelina Jolie a reușit să surprindă pe toată lumea cu ultima ei apariție publică. Ea a fost fotografiată alături de fiica ei, Vivienne, în vârstă de 11 ani, pe străzile din Los Angeles.

Angelina Jolie purta o mască de protecție, conform recomandărilor specialiștilor pentru a ne feri de o eventuală infectare cu coronavirus, dar și pentru a încetini răspândirea acestuia, o rochie lungă albă cu broderie, într-o nuanță similară cu masca și o geantă de umăr Christian Dior, accesorizată cu o pereche de balerini nude Chloé. De asemenea, și fiica ei, Vivienne, avea mască de protecție, iar ambele purtau și mănuși.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Angelina Jolie was spotted for the first time in months, wearing a face mask while shopping! #WearAMask #AngelinaJolie Photo: Backgrid

O postare distribuită de Just Jared (@justjared) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jolie-Pitts (@jolie_pitts01) pe

Conform publicației Mirror, este prima apariție publică a actriței Angelina Jolie de când a izbucnit pandemia. Ea locuiește alături de copiii ei, Vivienne, Pax, Zahara, Shiloh și Maddox.

Recent, într-un interviu acordat pentru Vogue India, actrița a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Brad Pitt. „M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Și în continuare mă concentrez pe vindecarea lor”, a declarat actrița.

Actrița a mai vorbit și despre decizia ei de a nu discuta despre divorț, explicând modul în care numeroasele speculații, în special din partea presei, i-au afectat pe copiii ei. „Unii au profitat de tăcerea mea și copiii au văzut numeroase minciuni despre ei în presă, dar le reamintesc mereu că ei cunosc care este adevărul. De fapt, ei sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici”, a spus Angelina Jolie.

Brad Pitt și Angelina Jolie au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat în 2016 că se despart. Cei doi nu au finalizat nici până acum divorțul deoarece nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește împărțirea bunurilor, a averii acumulate pe durata căsătoriei și custodia copiilor.

Citește și:
Sienna Miller a dezvăluit o fotografie inedită cu fiica ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video