Lucrul revoltator pe care nu il stiai despre relatia lui Donald Trump cu sotia lui, Melania

In cadrul unui articol despre relatia lui Donald Trump cu sotia lui au iesit la iveala lucruri revoltatoare despre promisiunea pe care Melania a fost nevoita sa o faca pentru a avea copii.

Lucrul revoltator pe care nu il stiai despre relatia lui Donald Trump cu sotia lui, Melania

Relatia lui Donald Trump cu sotia lui, Melania, a fost analizata si foarte comentata de specialisti, mai ales de cand acesta a devenit presedintele Statelor Unite ale Americii. Intr-un articol publicat de Vanity Fair sunt facute publice mai multe detalii neobisnuite ale relatiei lor.

Evgenia Peretz, cea care a realizat materialul, a adunat mai multe declaratii ale unor persoane apropiate si se pare ca exista un lucru revoltator pe care nimeni nu il stia despre relatia lui Donald Trump cu sotia lui. Potrivit acestei surse, Donald Trump ar fi obligat-o pe Melania sa ii promita ca va reveni la formele initiale dupa ce va avea un copil, aceasta fiind conditia prin care el a acceptat dorinta acesteia de a deveni mama.

In cazul in care nu stiai deja, Trump declarase in urma cu mai multi ani ca va avea relatii cu femei cu varsta pana in 35 de ani, asadar acesta a vrut sa se asigure ca Melania va arata la fel chiar dupa ce va depasi acest prag.

Persoana apropiata lui Trump a facut aceste declaratii dupa ce l-a vizitat pe actualul presedinte in perioada in care Melania era insarcinata. Aceasta sursa a adaugat ca totul a parut ca un contract si, in plus, Donald Trump nu o intreba foarte des pe sotia sa cum se simte sau daca are nevoie de ceva. Cu toate acestea, alte surse au afirmat ca acesta a fost atent in timpul in care Melania a fost insarcinata.

Alte detalii despre relatia lor au fost publicate si de Michael D’Antonio. Acesta a scris ca Donald Trump voia sa fie mereu laudat de sotia lui si chiar ii spunea sa declare ca este un sot foarte bun in interviuri. Aceste cuvinte pareau fortate, insa Melania avea grija intotdeauna sa respecte sfaturile sotului ei.

Citeste si:
Lucruri pe care nu le stiai despre Melania Trump ca mama

Cat despre personalitatea Melaniei, Lisa Bytner, o prietena de familie care s-a ocupat de Relatiile Publice pentru Trump Model Management a declarat ca aceasta vorbea doar cand ii erau adresate intrebari si era foarte draguta in general.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people