Loredana vorbește despre copilăria sa: „e o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă”

Loredana vorbește despre incidentele din copilărie care au marcat-o pe termen lung și dezvăluie ce se află sub imaginea de femeie puternică și împlinită.

Loredana vorbește despre copilăria sa: "e o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă"

Loredana vorbește într-un interviu acordat pentru postul de televiziune Antena 3 despre traumele din copilărie care au marcat-o pe viață. Întotdeauna binedispusă și tonică, cântăreața și totodată jurata de la X Factor pare să fie, la 50 de ani, o femeie pe care succesul nu a ocolit-o în nici o privință. Însă, chiar dacă a cunoscut popularitatea când era foarte tânără și a reușit să o mențină timp de decenii, aceasta a dezvăluit că anumite episoade din copilărie și-au lăsat amprenta asupra ei o viață întreagă.

Acum, Loredana vorbește despre cum faptul că fratele său era hărțuit de colegi în copilărie s-a dovedit traumatizant chiar și pentru ea. „Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă, copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise ‘chio chio’, și pe mine sora lui ‘chio chio’. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spun[ așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copiii îl strigau și ‘aragaz cu patru ochi’. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil”, a mărturisit artista.

Loredana vorbește, totodată, în același interviu despre felul în care a fost tratată de colegi și de profesori după ce a început să cânte și să apară la televizor, aceștia încercând să o umilească și să o descurajeze.

„O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea ‘hai Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare’. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta își dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentam, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”, a mai declarat aceasta.

Citește și:
Amna, mesaj dur pentru persoanele care nu cred că are COVID-19

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people