Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita lui din liceu. PRIMELE IMAGINI de la cununia civilă

Liviu Teodorescu și logodnica lui, Iulia, s-au căsătorit civil zilele trecute.

Liviu Teodorescu și logodnica lui, Iulia, s-au căsătorit civil zilele trecute, iar cei doi au împărtășit cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare și primele imagini de la evenimentul atât de important din viața lor.

Așa cum se poate vedea și din imagini, ceremonia a fost una restrânsă, alături de cei doi fiind familia și câțiva prieteni apropiați. „Gata, de acum încolo nu mai e nimic „al meu”, ci va fi „al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia”, a scris Liviu în dreptul imaginilor publicate.

La cununia civilă Iulia a purtat o rochie scurtă, tip sacou, și a optat pentru o coafură elegantă cu bucle lejere și un machiaj natural, iar cântărețul a purtat o cămașă albă, cu imprimeu și pantaloni albi.

Liviu Teodorescu și iubita lui, Iulia Iacob, sunt împreună din liceu, iar anul trecut au împlinit 10 ani de relație. În ciuda faptului că Liviu Teodorescu este un artist cunoscut și se află în lumina reflectoarelor, partenera sa, Iulia, este mult mai discretă.

În 2018, într-un interviu pentru revista Viva, cei doi au dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. „A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu”, spunea Liviu atunci.

„Totul a început cu conștientizarea faptului că el voia să-mi fie mai mult decât un simplu prieten. E băiat deștept, s-a prins că am un spirit al proprietății foarte dezvoltat și m-a șantajat emoțional. Mi-a spus că, dacă nu îi înțeleg sentimentele, nu mai putem fi nici măcar prieteni. Eu i le înțelegeam, dar nu i le împărtășeam. Cu greu am acceptat să fim împreună”, a continuat Iulia.

Citește și:
Elena Lasconi vorbește despre cununia civilă dintre Alexandra Stan și Emanuel Necatu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people