Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul și au dezvăluit imagini inedite de la eveniment

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, și-au botezat în acest weekend băiețelul în vârstă de trei luni, Thomas Jay.

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul și au dezvăluit imagini inedite de la eveniment

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul, Thomas Jay, care împlinește în curând trei luni. Ceremonia a fost una în cadru restrâns, date fiind condițiile impuse de pandemia de coronavirus.

La sluja organizată la biserică au fost prezenți foarte puțini invitați, în afară de părinții micuțului și de nași, fiind prezentă și Ileana Lazariuc, buna prietenă a lui Lili Sandu.

Lili Sandu a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram mai multe imagini atât din timpul ceremoniei, cât și de la pregătirile pentru marele eveniment.

Vedeta a dezvăluit că a purtat o superbă rochie albă, o creație a unei case de modă din România, pe care a accesorizat-o cu bijuterii spectaculoase și pantofi bleumarin.

Tot Lili Sandu a dezvăluit și că toți cei prezenți la ceremonia de botez au purtat măști de protecție pe durata cât s-au aflat în biserică „Câtă emoție și câtă bucurie! Puiul nostru a fost creștinat și suntem cei mai fericiți părinți”, a scris Lili Sandu pe Instagram, precizând și că nașii băiețelului sunt chiar medicul care a ajutat la venirea lui pe lume și soția acestuia.

„08.11.2020 ☀️
Ziua în care l-am botezat pe fiul nostru, Thomas Jay Cristian.
Mulțumim părinților spirituali, Carmen și Andreas, pentru că ne-au fost aproape, fizic și sufletește, părinților noștri pentru iubirea necondiționată și sprijinul de-a lungul anilor, rudelor și prietenilor care s-au gândit la noi în acest moment minunat.
Sperăm să ne revedem cât mai curând cu toții”, a scris și Silviu Țolu pe contul lui de Instagram, dezvăluind câteva imagini de la botez.

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit anul trecut în Istanbul, locul în care s-au și cunoscut. Aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete și de-a lungul timpul au mărturisit că își doresc un copil.

Citește și:
Noi imagini cu Lily James și Dominic West din timpul escapadei romantice la Roma

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people