Lili Sandu și Silviu Țolu se pregătesc pentru botezul băiețelului lor. Când va avea loc evenimentul

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, se pregătesc pentru botezul băiețelului lor în vârstă de două luni, Thomas Jay.

Lili Sandu și Silviu Țolu se pregătesc pentru botezul băiețelului lor. Când va avea loc evenimentul

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu două luni. Acum, cei doi deja se pregătesc pentru botezul băiețelului lor, Thomas Jay.

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea” de pe Pro TV, Lili Sandu a dezvăluit când anume va avea loc marele eveniment. „Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea.”

Deși ceremonia va avea loc anul acesta, vedeta a spus că petrecerea va fi abia la anul, având în vedere contextul actual, dar și restricțiile impuse. „Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toți prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vară să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela.”

De asemenea, Lili Sandu a mai făcut și o mărturisire surprinzătoare, și anume că deja se gândește să mai aibă un copil. „Mi-aș dori să mai am un copil, dar Silviu spune să mai așteptăm, să vedem cum va fi situația. Eu am fost singură la părinți și parcă e mai bine să mai ai un frate sau o soră”, a declarat vedeta în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Despre această dorință a lui Lili a vorbit și partenerul ei, Silviu Țolu, în urmă cu două săptămâni în emisiunea „La Măruță”, spunând că într-adevăr ea își dorește mai mult. La vremea respectivă, el a declarat că băiețelul lor este foarte liniștit și că speră că fie așa și de acum încolo. „Am avut și noroc până acum să fie Thomas Jay foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Nu știu dacă am pierdut o noapte sau două până acum. Doamne-ajută să fie tot așa.”

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit anul trecut în Istanbul, locul în care s-au și cunoscut. Aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete și de-a lungul timpul au mărturisit că își doresc un copil.

Citește și:
Noi imagini cu Lily James și Dominic West din timpul escapadei romantice la Roma

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people