Lidia Buble s-ar fi împăcat cu actorul Harlys Becerra, iar cei doi au planuri mari de viitor

Se pare că Lidia Buble și Harlys Becerra formează din nou un cuplu.

Lidia Buble s-ar fi împăcat cu actorul Harlys Becerra, iar cei doi au planuri mari de viitor

Se pare că Lidia Buble și Harlys Becerra formează din nou un cuplu, dacă ne luăm după imaginile pe care cei doi le postează pe rețelele de socializare.

Lidia Buble se bucură la început de an de o vacanță departe de România. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram mai multe imagini din această escapadă, iar aprecierile din partea lor nu au întârziat să apară. 

Până acum, Lidia Buble nu a dezvăluit locația în care se află, însă, judecând după fotografiile publicate pe rețelele de socializare, putem spune că artista se află într-o destinație exotică. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Cântăreața se relaxează în această vacanță și are parte de o vreme perfectă pentru plajă, iar printre imaginile publicate de ea pe Instagram se numără și cele în care apare într-un costum de baie format din două piese.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Coincidență sau nu, actorul Harlys Becerra postează pe social media imagini din locuri asemănătoare și nu a durat mult până ce fanii cântăreței au descoperit indicii cu privire la împăcarea celor doi.

„Bună, copii! Ce faceți? Sper că sunteți bine, că aveți un sfârșit de săptămână bun. Eu sunt aici, în țara mea dragă. O să petrec câteva zile cu familia, sunt mai bine de doi ani de când nu i-am mai văzut. Și pentru că am ajuns aici, nu puteam să nu ajung și la mare. Vă trimit pupici și salutări”, a spus Harlys Becerra pe contul lui de Instagram

Se pare că, după ce actorul i-a cunoscut părinții Lidiei atunci când a fost în vizită în România, acum a venit rândul cântăreței să meargă în vizită la părinții actorului, iar acest lucru nu poate decât să dea de înțeles că cei doi au mari planuri de viitor.

La jumătatea lunii decembrie, Lidia Buble confirma faptul că s-a despărțit de Harlys Becerra, iar motivul care a dus la separare fiind distanța mare – actorul cubanez neavând posibilitatea să călătorească pe cât de des și-ar fi dorit să își întâlnească iubita.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble la acel moment.

Citește și:
Alexandra Stan, în ipostaze HOT în vacanță în Mexic

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people