Lidia Buble, despre relația cu tehnologia și device-urile care îi ușurează viața de zi cu zi

Lidia Buble este o prezență activă în social media și are o comunitate numeroasă care îi urmărește constant postările. Am vrut să aflăm de la artistă ce relație are cu tehnologia, cum se împacă aceasta cu muzica și cum integrează diverse device-uri în viața ei de zi cu zi

Lidia Buble, despre relația cu tehnologia și device-urile care îi ușurează viața de zi cu zi

ELLE: Ce relație ai cu tehnologia și cum se împacă ea cu muzica și cariera ta?

Lidia Buble: Am o relație foarte bună cu tehnologia și sunt pasionată de gadget-uri cool și stylish, dar și care să mă ajute cu sporirea productivității. Sunt tare norocoasă că cei de la Huawei îmi prezintă tot timpul cele mai noi tehnologii și produse care mă pot ajuta în activitățile mele de zi cu zi. În ceea ce privește cariera, se împacă perfect cu tehnologia, iar cu ajutorul telefonului HUAWEI nova 9, pot să fiu conectată tot timpul cu bublișorii mei, care sunt tot timpul lângă mine. 

ELLE: Ești artistă și prin natura meseriei trebuie să te adaptezi constant la tot ceea ce apare nou în materie de tehnologie. Cum ai reușit până acum să ții pasul?

L.B.: Făcând parte din familia Huawei, am reușit să rămân tot timpul conectată la cele mai noi tehnologii. De la laptopuri, telefoane, căști, tablete și așa mai departe, testez cele mai noi produse Huawei care deși credeam că nu mă mai pot uimi, devin din ce în ce mai interesante și mai performante. Momentan, HUAWEI nova 9 și MatePad 11 sunt produsele pe care le folosesc cel mai des pentru activitățile zilnice, alături de minunatele FreeBuds Lipstick.  

ELLE: Cam cât timp petreci pe telefon într-o zi?

L.B.: Încerc să nu petrec prea mult timp pe telefon, însă de când am noul nova 9, nu mă pot dezlipi de el. Știi cum e când ai un telefon nou și nu poți să-l lași din mână? Așa sunt eu în acest moment!

ELLE: Care este aplicația pe care o verifici prima dată dimineața și de ce?

L.B.: Încerc pe cât se poate să nu îmi încep ziua cu ochii în telefon, însă nu tot timpul reușesc pentru că în AppGallery am o varietate largă de aplicații din care pot alege. Și pe telefonul nova 9 și pe tableta MatePad 11 am instalat toate aplicațiile mele preferate, din toate categoriile, fie că este vorba de finance, shopping sau chiar gaming. 

ELLE: Sunt momente în care vrei, pur și simplu, să te deconectezi? Iar dacă da, cum arată atunci o zi petrecută departe de gadget-uri?

L.B.: Singur că da, ca toată lumea, câteodată, simt nevoia să mă deconectez. Pentru mine, acele momente sunt când merg la Deva, la familie și petrecem ore în șir la povești, fără să ne mai gândim la telefoane. Suntem doar noi în sânul familiei. 

ELLE: Resimți presiunea de a fi activă în online?

L.B.: Pot spune că simt o oarecare presiune, însă face parte din meseria de artist și îmi place foarte mult să împărtășesc activitățile mele cu fanii. Cu ajutorul noului HUAWEI nova 9, pot să fiu tot timpul conectată și, în plus, are o cameră foto super performantă care mă ajută să am niște story-uri și niște postări superbe tot timpul. Iar dacă am nevoie de un ecran mai mare, mă mut imediat pe tableta MatePad 11

ELLE: Îți impui anumite limite în ceea ce privește conținutul tău din social media?

L.B.: Da și nu. Sunt o persoană destul de privată, dar și deschisă în același timp cu fanii mei. Cu ajutorul telefonului nova 9, rămân aproape de fanii mei oriunde aș fi. 

ELLE: Că tot veni vorba de content, spune-mi cum te ajută diversele device-uri în viața de zi cu zi. 

L.B.: În ultima perioadă, device-urile cu care mi-am făcut treaba și care mi-au ușurat sarcinile de zi cu zi sunt tableta HUAWEI MatePad 11 și telefonul HUAWEI nova 9. Colaborează minunat între ele prin intermediul funcției Huawei Share și îmi pot transfera diferite fișiere foarte ușor de pe un device pe altul. Când vine vorba de editarea unor poze, citirea mail-urilor sau chiar într-un moment de pauză când ascult muzică sau mă uit la seriale, tableta cu ecranul mai mare îmi vine în ajutor.

ELLE: Care sunt motivele pentru care ți-ai ales telefonul pe care îl folosești în prezent? Ce te-a atras la el?

L.B.: Telefonul pe care îl folosesc în acest moment este noul HUAWEI nova 9. Primul lucru care m-a atras la el a fost camera foto & video super performantă, dar și superba culoare Starry Blue, care aduce un plus de originalitate outfit-urilor mele. Chiar dacă HUAWEI nova 9 are o baterie mare și ecran lat, rămâne ultra-ușor și la îndemână, cu o grosime de numai 7,77 mm și o greutate de aproximativ 175g.

ELLE: Care consideri că sunt secretele din spatele unei fotografii reușite?

L.B.: Secretul unor fotografii reușite stă, în primul rând, în aparatul cu care sunt făcute. Așa cum am spus, când vine vorba de poze, eu mă bazez pe telefonul nova 9. Datorită sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm, oricine poate deveni un fotograf profesionist. În plus, HUAWEI nova 9 oferă filmare 4K, poate înregistra continuu față/spate, are stabilizare video AIS și Night Selfie Video.

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial