Lidia Buble, imagini inedite din vacanță

Lidia Buble se bucură de vacanță, iar imaginile publicate de artistă în mediul online arată acest lucru. Ce destinație a ales?

Lidia Buble, imagini inedite din vacanță

Lidia Buble se bucură la început de an de o vacanță departe de România. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram mai multe imagini din această escapadă, iar aprecierile din partea lor nu au întârziat să apară. 

Până acum, Lidia Buble nu a dezvăluit locația în care se află, însă, judecând după fotografiile publicate pe rețelele de socializare, putem spune că artista se află într-o destinație exotică. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Cântăreața se relaxează în această vacanță și are parte de o vreme perfectă pentru plajă, iar printre imaginile publicate de ea pe Instagram se numără și cele în care apare într-un costum de baie format din două piese.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Recent, Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit, iar cântăreața a confirmat într-o emisiune televizată zvonurile apărute de ceva timp în presă și a dat declarații despre motivele separării.

Conform declarațiilor, motivul pentru care lucrurile nu au putut să meargă bine pe termen lung între Lidia Buble și Harlys Becerra a fost distanța mare – actorul cubanez neavând posibilitatea să călătorească pe cât de des și-ar fi dorit să își întâlnească iubita. Artista a menținut, totuși, discreția, declarând că nu vrea să spună cine a inițiat despărțirea și că, într-o astfel de separare, ambele părți au vina lor.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble.

Totuși, Lidia Buble și Harlys Becerra încă mai țin legătura, semn că despărțirea lor a fost cât se poate de amiabilă. Cântăreața a declarat că încă vorbesc la telefon, dar și că îi place mereu să păstreze o relație civilizată cu oamenii cu care a avut legături sentimentale, dând exemplu și modul în care relaționează acum cu Răzvan Simion, fostul său partener de viață.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat, care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.

Citește și:
Alexandra Stan, în ipostaze HOT în vacanță în Mexic

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people