Lidia Buble, declarații sincere despre dorința de a avea copii: „Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc.

Lidia Buble, declarații sincere despre dorința de a avea copii: "Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare"

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, iar viața ei personală s-a aflat mereu în atenția presei și a fanilor. Artista are o familie numeroasă și petrece destul de mult timp alături de frații și surorile ei și nu de puține ori a vorbit despre dorința ei de a deveni mamă.

Într-un interviu acordat publicației Click, vedeta în vârstă de 28 de ani a făcut unele mărturisiri despre viața ei personală, recunoscând că i-ar plăcea foarte mult să aibă un copil.

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie”, a declarat Lidia Buble pentru Click!.

Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu părinții

Recent, în emisiunea „Na, Cancan! cu Sabin și Caz Stan”, Lidia Buble a făcut mărturisiri inedite despre relația pe care o are cu părinții, recunoscând că tatăl ei a fost mai strict. 

Live de la ora 20,00! Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

„Tata a fost puțin mai sever și bine a făcut. Nu regret absolut deloc pentru că datorită stricteții lui cred că am crescut atât de frumos cu toții. În ziua de azi este foarte greu și cu un copil sau doi, îți dai seama cu 11 copii, trebuia să fie unul dintre ei mai strict. Și ăsta a fost tata, dar bine a făcut.”

Artista a povestit că în perioada copilăriei a făcut mereu ceea ce a vrut. Acum, Lidia Buble are parte de sprijinul tatălui ei în carieră, însă acestuia i-a fost teamă în momentul în care artista a intrat în industria muzicală din România. 

„Tata știa că are și o oaie neagră în familie. Oaie neagră e mult spus, dar tati a știut de fiecare dată că, din cei 11 copii, eu am fost copilul care mereu a făcut doar ce a vrut și am fost un om foarte asumat! Frica lui, cumva, când am intrat în industria muzicii românești, a fost să nu mă pierd. Adică își dorea foarte mult să îmi păstrez principiile de acasă și să rămân ancorată cu picioarele pe pământ. În timp, a observat că am rămas aceeași Lidi pe care el o știe de la Deva, la fel de credincioasă. În momentul de față, a ajuns oarecum să mă susțină. (…) Întotdeauna am fost o familistă convinsă și știu că i-am iubit foarte mult de fiecare dată. Îmi iubesc fiecare soră, fiecare frate și părinții mai mult decât m-aș putea iubi pe mine vreodată.”

Citește și:
Jorge, declarații despre divorțul de prima soție. Cei doi s-au despărțit după 5 ani de căsnicie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people