Lidia Buble vorbește deschis despre criticile primite la începutul carierei

Lidia Buble a vorbit deschis despre criticile primite la începutul carierei sale în muzică.

Lidia Buble vorbește deschis despre criticile primite la începutul carierei

Lidia Buble a vorbit de fiecare dată cu sinceritate despre situațiile dificile pe care le-a întâmpinat, dar și despre reușitele din plan profesional. Artista obișnuiește să împărtășească diferite momente din viața ei cu fanii de pe Instagram, acolo unde are parte de o comunitate numeroasă. 

Recent, Lidia Buble a făcut mărturisiri despre începutul carierei în muzică. Cântăreața a dezvăluit faptul că la acea vreme s-a confruntat cu o serie de critici la adresa aspectului ei fizic. Lidia Buble a punctat faptul că încrederea în sine joacă un rol important și că a fost mulțumită de felul în care arată de când era mică. 

„De mică am fost foarte mulțumită de felul în care am arătat și de felul în care am fost creată de Dumnezeu și cred că asta face diferența. Poți să fii frumoasă și dacă nu ai încredere în tine, lucrul acesta se reflectă și oamenii te simt! Sunt foarte mulți oameni care îmi spun că „Ai nasul mare, te uiți nu știu cum!”, diferite comentarii. Cum spuneam, eu am aflat că am nasul mare în momentul în care am intrat în industrie”, a declarat Lidia Buble pentru cancan.ro.

Artista a adăugat faptul că a preferat să privească aceste comentarii dintr-o perspectivă optimistă și că a încercat să nu se lase afectată de ele.

„Cumva oamenii căutau un nod în papură. Și după aia am zis „Băi, dar mie de mică mi-au plăcut oamenii cu nasul mare!” Și am luat-o pe partea cealaltă, am luat-o ca pe un compliment! Și îmi place să cred că mă ajută să miros hit-urile, oamenii frumoși pe care îi păstrez lângă mine. Așa că îl iau ca pe o calitate, mă mândresc cu el!”, a completat Lidia Buble pentru sursa citată anterior. 

În ultima vreme, Lidia Buble și-a păstrat viața personală departe de ochii publicului. Cântăreața a preferat, în schimb, să împărtășească cu fanii mai multe detalii ce țin de proiectele din cariera ei muzicală. Chiar dacă primește numeroase întrebări pe rețelele de socializare referitoare la o posibilă relație în care ar fi implicată, artista a răspuns acestei curiozități venite din partea fanilor, precizând cu mai multe ocazii că preferă ca acest lucru să rămână un mister, semn că își dorește să fie discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă. 

Citește și:
Cum se menține în formă Raluca Bădulescu: „Nu există mese, am ajuns la 47 de kilograme'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people