Lia Bugnar, mesaj impresionant pentru fostul ei partener, Anghel Damian: „Ești perfect și cu ramă și fără”

Lia Bugnar a făcut o declarație neașteptată pe rețelele de socializare.

Lia Bugnar, mesaj impresionant pentru fostul ei partener, Anghel Damian: "Ești perfect și cu ramă și fără"

Vestea că Anghel Damian s-a despărțit de Lia Bugnar după o relație de mai bine de 8 ani și că în prezent formează un cuplu alături de Theo Rose a luat prin surprindere pe toată lumea. Recent, actrița, regizoarea și scenarista în vârstă de 53 de ani i-a transmis un mesaj neașteptat pe fondul acestei situații.

Lia Bugnar și Anghel Damian au păstrat discreția cu privire la relația lor și au ținut-o departe de ochii publicului. Cei doi nu au dezvăluit că s-au separat până când nu au apărut imaginile cu el și Theo Rose în ipostaze romantice. De asemenea, Anghel Damian, care e scenarist, regizor și producător pentru serialul „Clanul” care va fi difuzat la PRO TV, lucrează alături de Lia Bugnar pentru scenariul acestuia. 

Lia Bugnar a comentat la o postare făcută de Anghel Damian pe contul lui de Instagram, iar mesajul transmis public de aceasta a surprins plăcut pe toată lumea, dovedind că între cei doi există o frumoasă relație de prietenie.

„Ești perfect și cu ramă și fără. Defectul pozelor e că surprind doar exteriorul, noroc cu privirea care lasă un pic din frumusețea dinlăuntru să se vadă. Bravo, să tot faci și să te bucuri!”, a comentat Lia Bugnar la fotografia postată de Anghel Damian.

Ce a dezvăluit Anghel Damian

Actorul a fost prezent la Sarajevo, în data de 15 august, pentru premiera filmului „Oameni de treabă” în care joacă și ulterior a postat o imagine pe Instagram.

„Fotografia asta a fost făcută după 15 ore de plimbat prin aeroporturi, zboruri anulate, îmbarcări respinse și aproximativ 7 ore de somn cumulate din ultimele 50. Când, în sfârșit, am ajuns la Sarajevo, m-au luat pe sus și m-au dus la ședința foto dinaintea premierei filmului @oamenidetreaba. Protocolul de premieră te obligă să semnezi portretul la ceremonie – un fel de automângâiere narcisiacă – și el să rămână expus până a doua zi, când va fi înlocuit de alt portret: un alt actor, din următorul film în premieră.

O metaforă sublimă pentru viață și profesie. Azi ești în ramă, mâine ești scos de acolo și poate peste un timp ești pus din nou, numai ca să fii dat jos ceva mai târziu. Cel mai important în tot procesul ăsta e să rămâi tu, să știi exact cât ești și cine ești și să înțelegi că atât cel din ramă, cât și cel dat jos sunt o ficțiune. După care să încerci să te bucuri de tine, de oameni (de treabă) și de lucrurile pe care le-ai făcut și care rămân ca o mică mărturie a existenței. Filmul din care fac parte ne vorbește și despre asta și sper că atunci când va apărea în cinema să își găsească publicul pe care îl merită. Până atunci, ne mai înrămăm și dezrămăm de câteva ori, parcurgem acest ciclu al unei realități inventate”, este mesajul pe care Anghel Damian l-a scris pe Instagram.

Citește și:
Imagini inedite cu Raluca Bădulescu, alături de noul ei partener

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people