Legătura subtilă pe care o are anunțul nașterii bebelușului Sussex cu Prințesa Diana

Există o legătură subtilă, dar specială între anunțul nașterii primului copil al Prințului Harry și Prințesa Diana.

Legătura subtilă pe care o are anunțul nașterii bebelușului Sussex cu Prințesa Diana

Așa cum probabil ai aflat deja, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinții unui băiețel ieri de dimineață.

Deși inițial surse apropiat familiei regale au declarat că nu va exista un anunț, lucrurile au stat complet diferit, fiind anunțat atât faptul că Ducesa a intrat în travaliu, cât și nașterea bebelușului.

Palatul Buckingham a postat mai multe informații despre nașterea bebelușului și, pe lângă informațiile obișnuite, ora nașterii (5.26, ora locală), greutate (3.200 kilograme), biroul de presă a oferit și scurte felicitări din partea membrilor familiei regale.

Astfel, pe lista celor care au felicitat cuplul se numără Doria Ragland, mama lui Meghan, care locuiește la Frogmore Cottage, Regina, Prințul Philip, Prințul Charles, Ducesa Camilla, precum și Ducele și Ducesa de Cambridge, acestea fiind numele care se regăsesc de fiecare dată pe aceste felicitări.

De data aceasta însă, au fost incluse și alte nume: Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale și contele Spencer, rudele prințesei Diana.

Cei care au urmărit nunta Prințului Harry cu Meghan Markle își vor aminti probabil că Lady Jane Fellowes chiar a avut un moment important în desfășurarea ceremoniei, citind un pasaj în onoarea Prințesei Diana.

Contele Spencer a transmis un mesaj și pe Twitter: „Știri foarte, foarte bune ani – multe, multe felicitări!”

Meghan Markle și Prințul Harry au încercat de fiecare dată să aducă un omagiu Prințesei Diana la fiecare eveniment important din viața lor. Inelul de logodnă primit de Meghan conține două diamante din colecția Prințesei Diana, iar la recepția organizată după nuntă, Ducesa de Sussex a purtat inelul acvamarin al acesteia.

Citește și:
Meghan Markle a născut. Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people