Lavinia Pîrva face declarații sincere despre intervențiile estetice pe care le-a făcut

Lavinia Pîrva a dezvăluit pe rețelele de socializare că a apelat la o intervenție estetică pentru corectarea unei asimetrii a buzelor.

Lavinia Pîrva face declarații sincere despre intervențiile estetice pe care le-a făcut

Lavinia Pîrva le-a mărturisit celor care o urmăresc pe Instagram că a apelat recent la o intervenție estetică. Artista a spus că este vorba despre corectarea unei asimetrii a buzelor, un aspect care o deranja în trecut, însă pe care acum l-a rezolvat.

„Mulțumesc echipei pentru profesionalismul cu care au avut și au grijă de tenul meu, dar și pentru faptul că au reușit să corecteze într-un mod natural și firesc o asimetrie a buzelor care mereu m-a deranjat!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram, alături de o fotografie cu ea după intervenție.

În luna iunie, artista a recunoscut că a apelat la o intervenție estetică la nivelul bustului. În trecut, Lavinia Pîrva a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice, însă artista a ținut să clarifice acest lucru. „În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!”, spunea artista în decembrie 2019.

Artista declara atunci că nu are nicio operație estetică, însă nu excludea ideea de a-și face. „În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată!”

„În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze. Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, spunea Lavinia Pîrva pe Instagram.

Citește și:
Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu, interpreta celebrei piese „Ochii tăi'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people