Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de relație. Primele declarații

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează. Antrenorul a fost cel care a confirmat speculațiile apărute în presă.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de relație. Primele declarații

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează, după 15 ani de relație și 13 ani de căsătorie.

Anunțul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează a fost făcut de către antrenorul în vârstă de 45 de ani. Acesta a confirmat speculațiile apărute în ultima vreme în spațiul public și a menționat faptul că își dorește să păstreze discreția și să îi fie respectată această decizie. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Surse citate de fanatik.ro precizează faptul că Laurențiu Reghecampf a plecat din vila din Snagov unde locuia împreună cu soția lui și că s-a mutat într-un apartament din București. De asemenea, cel care ar fi dorit să pună capăt căsătoriei ar fi Laurențiu Reghecampf.

La începutul lunii iunie a anului 2021, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele. Impresara a publicat la vremea respectivă pe contul de Instagram o fotografie în care este alături de Laurențiu Reghecampf, alături de o declarație de iubire specială. „5 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât ține… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos…. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit pe 14 iunie 2008 și au împreună un băiat. Anamaria Prodan are două fete din căsătoria cu primul ei soț, pe Rebecca și Sarah, iar Laurențiu Reghecampf mai are un băiat, pe nume Luca, dintr-un mariaj anterior.

Citește și:
Cum arată Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people