Laura Giurcanu, despre experiența personală cu bullying-ul: „Eu am găsit liniștea și am ajuns la pace”

Laura Giurcanu a vorbit despre experiența ei cu bullying-ul și a dezvăluit cum a reușit să nu se lase afectată de comentariile răutăcioase.

Laura Giurcanu, despre experiența personală cu bullying-ul: "Eu am găsit liniștea și am ajuns la pace"

Laura Giurcanu este model, creatoare de conținut și unul dintre cei mai de succes influencers din România. S-a făcut remarcată și în cadrul Survivor România, show la care a participat în acest an. Deși nu a ajuns până în finală, a arătat pe parcursul competiției că este o luptătoare și că are o atitudine pozitivă.

Laura Giurcanu nu a fost ocolită de comentarii negative și răutăcioase pe rețelele de socializare, dar aceasta nu s-a lăsat afectată de ele și a trecut peste momentele acelea. Fosta concurentă de la Survivor România a povestit într-un interviu pentru VIVA! despre provocările pe care le-a întâmpinat de când activează în online. Creatoarea a menționat faptul că inițial considera că nu există intimitate și că e nevoie să împărtășești totul cu următorii tăi. În timp, a realizat că fiecare își stabilește propriile reguli.

Laura Giurcanu a făcut mărturisiri și despre experiența personală cu bullying-ul, dar și despre cum a reușit să nu o afecteze comentariile jignitoare pe care le-a primit.

„Câți oameni, atâtea păreri. E destul de simplu, eu nu las nici complimentele să-mi seteze valoarea umană, nici jignirile să o degradeze, așa mi se pare cel mai corect. Comentarii despre corpurile femeilor au fost și o să fie mereu, în special din spatele unui ecran. Eu am găsit liniștea și am ajuns la pace cu corpul meu, iar ăsta e cel mai important factor.”

Laura Giurcanu a povestit în continuare și despre ce anume înseamnă prețul succesului în opinia ei.

„Cu siguranță, hate-ul vine odată cu atenția. Atât timp cât ești expus maselor, vor exista păreri. Prețul succesului este setat doar de cumpărător în acest caz și fiecare își setează bariere și își impune limite când vine vorba despre cum îl afectează părerile din exterior”, a completat Laura Giurcanu pentru VIVA!.

Citește și:
Bradley Cooper, dezvăluiri despre dependența de droguri și relația cu fiica lui: „Este pur și simplu adevărul'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people